biztoshely biztositas

Allianz Közúti árufuvarozók kezesi biztosítása

Azok a vállalkozások, egyéni vállalkozók, akik árufuvarozási tevékenységet folytatnak, az engedély kiváltásakor kell, hogy rendelkezzenek egy igazolással a pénzügyi teljesítésüket illetően. Ennek az elvárásnak teljes mértékben megfelel az Allianz Közúti árufuvarozók kezesi biztosítása.

A módozatra szerződhet bármely közúti árufuvarozást végző szervezet, illetve természetes személy. A fedezet a fuvarozói tevékenység időtartama alatt kiterjed azokra a káresetekre, melyek a megbízó részéről fuvarozónak átadott vagyontárgyakban keleteznek a biztosított tevékenységi körébe sorolható okok miatt a szállításra átvett áruban sérülés vagy elveszés során bekövetkező fizetési kötelezettség tekintetében.

Kérjen árajánlatot online itt: KÁF árajánlat kérés

A szakmán belül minden árufuvarozó tisztában van azzal, hogy a közúti árufuvarozók kezesi biztosítása nélkül nem kap engedélyt, ehhez elengedhetetlenül szükség van a szolgáltatás nyújtásához.

A kezesi biztosítás szerződésének létrejöttéhez elegendő, ha fellép honlapunkra, ahol néhány adat megadása után segítségünkkel, közreműködésünkkel pár perc alatt létrejöhet a biztosítás kötés. Itt tehát szükséges megadni a fuvarozásra használt gépjármű vagy gépjárművek össz teherbírását és rendszámát, a vállalkozás cégjegyzékszámát, illetve a vállalkozói igazolvány számát, a számlavezető bank nevét és a számlaszámot. Amint a kalkulátor által kért adatok beírásra kerülnek és részünkre érkezik egy alkuszi megbízás, minden további adminisztrációs terhet leveszünk az Ön válláról.

Segíthetünk?

Elakadt? Kérdése van,
biztosítás kötéssel kapcsolatosan?
Hívjon! -
06-70-330-6065