Biztoshely.hu - biztos hely a biztosítások világában
Kötelező biztosítás
Casco biztosítás
Lakásbiztosítás
Utasbiztosítás

Mi a teendő gépjármű káresemény esetén?Amikor előfordul, hogy egy szerencsétlenség folyamán káresemény részesévé válik, mielőtt bármi mást lépne, a legfontosabb, hogy kitöltésre kerüljön a baleseti bejelentő, méghozzá nagyon oda kell figyelni arra, hogy a kitöltésben ne legyen hiba.

Mi a teendő gépjármű káresemény esetén?

Kötelező biztosítás baleseti adóval


2012 januárjától már a kötelező biztosítás baleseti adóval együtt fizetendő. Igaz, hogy a biztosítók igyekeztek annyival csökkenteni díjaikat, amennyivel a baleseti adó megnöveli a fizetnivalót ( ez az állítás csak az év végi díjakra igaz! ), így a kötelező biztosítás baleseti adóval most hozzávetőlegesen annyiba kerül, mint eddig csak maga a kötelező biztosítás. A különadót határidőre történő befizetése nagyon fontos, hiszen ha nem történik meg a befizetés időre, ebben az esetben adótatozás keletkezik.

Kötelező biztosítás baleseti adóval

CIG Pannónia Biztosító fax szám, telefonszám, cím, e-mail cím elérhetőség


A CIG Pannónia Biztosító választása esetén egy biztosítás váltás során nincs szükség arra, hogy hosszú percekig keresgéljen a neten mert  a Biztoshely Biztosítási Portál oldalán egyetlen kattintással azonnal megleli bárki a cég postai címét, fax- és telefonszámát. Erre szüksége lehet, ha Ön például a társaság ügyfele és olyan ügyet kell intéznie, melyet csak közvetlenül az adott biztosítóval tehet meg. Biztosításra mindenkinek szükséges és lehetősége van, akár a CIG Pannónia Biztosítóval, mely szerződést rajtunk keresztül meg is lehet kötni. Jobb az előre ki nem számítható dolgokra időben felkészülni és erre a legtermészetesebb megoldás egy egy jó konstrukciójú biztosítás megkötése.

CIG Pannónia Biztosító fax szám, telefonszám, cím, e-mail cím elérhetőség

További cikkeink...

genertel akcio

Biztosítási módozatok

Biztosítók

Hívjon minket!

Biztos helyKérdésével, észrevételével, biztosítás kötéssel kapcsolatosan keressen minket, visszahívjuk Önt!

06-30-575-7151

Munkanap 9-18-ig

Biztosítási tudnivalók

Kgfb fogalmak

Casco biztosítás fogalmak

Árajánlat kérés

Felhasználás

Biztos hely csapat:

Csapatunk tudja azt, hogy az online biztosítás kötésé a jövő, viszont azt is tudjuk, hogy sok esetben az Ügyfelek e téren még támogatásra szorulnak. Elkötelezett célunk az, hogy e téren mindenben segítségére legyünk látogatóinknak. Elérhetőségi időt szándékosan nem tettünk fel weboldalukra, ugyanis ésszerű határok között minden esetben az Ügyfeleink rendelkezésére állunk!