biztoshely biztositas

Friss biztosítási hírek, információk és tudnivalók oldala. Amennyiben kérdésére nem találja a pontos választ, vegye fel velünk a kapcsolatot itt!

Biztosítás szerződés megkötése előtt mire legyünk figyelmesek

A biztosítás megkötése sok esetben okozhat fejtörést, hiszen vannak már olyan módozatok, melyekben több mint tíz biztosító kínálja az ajánlatait. Az ajánlatok között pedig mind szolgáltatásban, mind díjban rendkívüli eltérések lehetnek. Mivel a biztosítás komoly feladatokat képes ellátni a család életében fontos, hogy a döntésünk megfelelő legyen és kielégítsen minden igényt és anyagi elképzelést. Ezért fontos minél többet beszélni erről, ezért lényeges megnézni, hogy biztosítás szerződés megkötése előtt mire legyünk figyelmesek?

Add a comment
Bővebben: Biztosítás szerződés megkötése előtt mire legyünk figyelmesek

Miért elengedhetetlen egy jó utasbiztosítás?

A legtöbb családban már jóval előre tervezgetik a nyaralást, vagy akár egy téli kiruccanás programját és nyilván mindenkinek fontos szempont az is, hogy ezt a rövid időt családjával együtt felhőtlenül tudja eltölteni minden szempontból. Ezért van nagy jelentősége annak, hogy ne feledkezzünk meg arról, miért elengedhetetlen egy jó utasbiztosítás főleg abban az esetben, amikor külföldi utat tervezünk.

Bár hol és bár mikor közbejöhet ilyenkor egy kellemetlen betegség, vagy baleset, amikor pedig nincs utasbiztosításunk a megfelelő fedezettel, még sokkal kellemetlenebbé válhat az egész történet. Aki idejében előre gondoskodik a biztosításról, azt nem érheti meglepetés, például ha egy külföldi országban történik egy váratlan esemény, hiszen ilyenkor a biztosítónk azonnali segítségére számíthatunk, illetve tudhatjuk, hogy fedezetünk van a kellő ellátásra.

Add a comment
Bővebben: Miért elengedhetetlen egy jó utasbiztosítás?

Kötelező biztosítás megkötése interneten

A kötelező biztosítás megkötése interneten, nagyon egyszerű, és egyben kényelmes dolog. A számítástechnika jelen van szinte minden ember életében valamilyen formában. Egyre inkább átszövi az életünket, egyre kényelmesebbé téve azt. Segítségével számtalan dolog lett sokkal egyszerűbb, gyorsabb, és kényelmesebb.

Add a comment
Bővebben: Kötelező biztosítás megkötése interneten

Kötelező biztosítás váltás időpontja - Ezt jó ha tudja

Az autósok számára igen nagy fontossággal bír, hogy mikor van a kötelező biztosítás váltás időpontja. Aki ezt netán elmulasztja, az rosszul járhat, így érdemes odafigyelni erre a fontos kérdésre. Akinek 2010.01.01. előtt vett járműve van, annak a váltási időpont változatlanul november 01. és december 31. közé esik. Nagyon kell viszont arra figyelni, hogy ebben az esetben a meglévő biztosítás felmondásának legkésőbb december 1.-én 24 óráig be kell érkezni az adott biztosító társasághoz méghozzá úgy, hogy ez időpontig iktatásra is kerüljön a felmondó levél.

Add a comment
Bővebben: Kötelező biztosítás váltás időpontja - Ezt jó ha tudja

További cikkeink...

Segíthetünk?

Elakadt? Kérdése van,
biztosítás kötéssel kapcsolatosan?
Hívjon! -
06-70-330-6065