biztoshely biztositas

Friss biztosítási hírek, információk és tudnivalók oldala. Amennyiben kérdésére nem találja a pontos választ, vegye fel velünk a kapcsolatot itt!

A Brexit és a biztosítók


Az európai piacokhoz jelenleg útlevéllel (passporting rights) kapcsolódik a mintegy 60 milliárd font méretű londoni vállalati biztosítási piac. A Brexit után ez a jog eltűnik, ezért a biztosítóknak, ha tovább szeretnének működni,  más székhelyet kell keresniük az EU-n belül. Mark Weilt,  a Marsh nemzetközi alkuszcég nagy-britanniai vezérigazgatója szerint: “Fennáll a kockázata, hogy az iparág kifut az időből. A biztosítók Londonhoz hasonló, tehetségekkel és szabályozói rugalmassággal rendelkező helyeket keresnek maguknak. Ezeknek a helyeknek azonban nincs elég "szávszélességük", a helyi szabályozók nincsenek kellően felkészülve a kérelmek elbírálására.”

Add a comment
Bővebben: A Brexit és a biztosítók

Gyorsan fizesse be kötelező gépjármű- felelősségbiztosítását

Gyorsan fizesse be kötelező gépjármű- felelősségbiztosítását, ha eddig még nem tette meg!

Nagy bajba kerülhetnek azok, akik elmulasztották eddig befizetni a január 1-jével megkötött kötelező biztosításukat. Az első díj beérkezésének határideje ugyanis március 1-je. Ha szerda délelőttig nem utalja át vagy zárásig az adott biztosító ügyfélszolgálatán nem fizeti be személyesen a biztosítási összeget, a következőkre számíthat:

Add a comment
Bővebben: Gyorsan fizesse be kötelező gépjármű- felelősségbiztosítását

Hol a legdrágább a lakásbiztosítás?


A Genertel Biztosító összehasonlító vizsgálatot végzett budapesti és vidéki nagyvárosok 50, 70 és 100 négyzetméteres lakóingatlanainak  biztosítási díjával kapcsolatban, és megállapította, hogy a budapesti lakásbiztosítások a legdrágábbak. Míg egy vidéki lakóingatlanra és ingóságra 13000 és 17500 forint között fizetünk évente, addig a fővárosban 17000 és 23000 forint között.

Add a comment
Bővebben: Hol a legdrágább a lakásbiztosítás?

További cikkeink...

Segíthetünk?

Elakadt? Kérdése van,
biztosítás kötéssel kapcsolatosan?
Hívjon! -
06-70-330-6065