Wáberer kötelező biztosítás


A Wáberer Hungária Biztosító Zrt egyike azon biztosítóknak, melyeket magyar tulajdonosok alapítottak, és jelenleg is magyar kézben van. A Társaságot 2008-ban hozta létra Arden Holding Zrt és a VKH Vagyonkezelő Zrt 50-50 %-os részesedéssel. A későbbiekben a tulajdonosi szerkezet megváltozott, és egyedüli tulajdonosként lépett fel a Waberer’s Holding Zrt. A Társaság jól kihasználta a hazai körülmények tökéletes ismeretéből, illetve a közúti fuvarozókkal való szoros kapcsolatból fakadó előnyöket. Üzletpolitikájukat 3 szó köré építették: gondoskodó, modern, és magyar. A kezdeti lendület nem gyengült, a biztosító bevétele, illetve piaci részaránya folyamatosan növekszik. A célkitűzés nem kevesebb, mint bekerülni Magyarország 10 legnagyobb biztosítója közé. Mindezt a technikai háttér folyamatos korszerűsítésével, alacsony árképzéssel, igényes termékekkel, magas szintű ügyfélkezeléssel kívánják elérni.
A Wáberer kötelező biztosítás szerteágazó kedvezményrendszerrel, rugalmas, egyszerű szerződéskötési feltételekkel köthető. Külön ajánlatokkal célozták meg a flottákat működtető vállalkozásokat. A díjfizetés gyakorisága választható, de kedvezmény féléves, illetve éves fizetés esetén illeti meg a szerződő felet. Az ajánlatok személyre szabhatósága révén mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb díjazású kötelező biztosítást. A Wáberer kötelező biztosítás egyike a legversenyképesebb biztosításnak, a piacnak ebben a szegmensében. A kárrendezésnél előtérben van az ügyfél, ezért az ügyintézés egyszerű, áttekinthető, és gyors. Keresse ajánlataikat.


A Wáberer kötelező biztosításról is többet megtudhat oldalunkon a biztos hely biztosítási portálon, ahol minden segítséget megadunk ahhoz, hogy a kötelező biztosítása önnek az elérhető legkedvezményesebb legyen. Vegye fel velünk a kapcsolatot, írjon nekünk, és mi visszahívjuk önt, és válaszolunk minden kérdésére, illetve tanácsokkal is rendelkezésére állunk. Felkínáljuk önnek a biztosítás díjszámoló kalkulátorunkat, mellyel ön egyszerűen kiszámolhatja a Wáberer kötelező biztosítás tarifáit, és nem mellékesen az összes biztosító kötelező biztosításának költségeit is kiszámíthatja. Így lehetősége van azokat összehasonlítani. Mikor pedig kiválasztotta a önnek szóló csomagot, akkor online meg is kötheti nálunk a szerződést. Mindent intézzen egy helyen, szakértők segítségével. A kiszámított díjak pontosságáért 100 %-os garanciát vállalunk. Legyen az ügyfelünk, mert megéri.


A kötelező biztosítás, mint biztosítási termék kormányrendelet alapján jött létre. Lényege az, hogy a káresetet elszenvedő 2. fél feltétlenül hozzájusson a kártérítés összegéhez, akkor is, ha a károkozó nem rendelkezik a megfelelő összeggel. Ezért kötelező megkötnie minden gépjármű fenntartónak. A kockázatot teljes mértékben a biztosító állja, ezért nincs önrész vállalási kötelezettség ennél a biztosításnál. A gépjárműveket kategorizálják teljesítményük alapján, kilowattórában meghatározva azt. Fontos eleme a kötelező biztosításnak a bónusz-malusz rendszer, melynek többek között az is szerepe, hogy a balesetmentes vezetés felé orientálja a gépjárművezetőket. Ennek eléréséért a balesetmentes vezetést jutalmazzák, míg az ellenkezőjét büntetik. 

 

Hívjon minket!

Biztos helyKérdésével, észrevételével, biztosítás kötéssel kapcsolatosan keressen minket!

06-30-575-7151

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Biztos hely csapat:

Csapatunk tudja azt, hogy az online biztosítás kötésé a jövő, viszont azt is tudjuk, hogy sok esetben az Ügyfelek e téren még támogatásra szorulnak. Elkötelezett célunk az, hogy e téren mindenben segítségére legyünk látogatóinknak. Elérhetőségi időt szándékosan nem tettünk fel weboldalukra, ugyanis ésszerű határok között minden esetben az Ügyfeleink rendelkezésére állunk!