biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Assistance biztosítás

Minden, amit a gépjármű assistance biztosításról tudni érdemes

A gépjármű biztosításokról tudjuk, hogy van olyan, amely elengedhetetlen és van, amelyiknek nagy hasznát vehetjük. A kötelező biztosítás megkötése sosem kérdés, hiszen e nélkül meg sem kezdhetjük a közúti közlekedést. E mellett igen nagy jelentősége lehet a cascónak, hiszen az, a saját hibából eredő károkra nyújt fedezetet. Legalább ilyen hasznos lehet az is, hogyha megkötjük a gépjármű assistance biztosítást, mert sokan nem is tudják, mekkora előnyökhöz juthatunk ezzel egy akár belföldi, akár külföldi út során.

Assistance biztosítás online árajánlat kérés, itt!

Aki rendelkezik gépjármű assistance szolgáltatással, az például számíthat arra, hogy egy továbbutazást akadályozó helyszínen javítható hibát el tud szinte azonnal végeztetni, mint amikor defektes lesz az autó, vagy biztosítékot, izzót kell cserélni, esetleg lemerült az akkumulátor, akkor annak elöltését is a helyszínen elvégzik és ezeknek a munkáknak a díját mind fedezi az assistance biztosítás.

Szintén fedezet alá kerül az, ha autómentőt kell igénybe venni a szervizbe szállításhoz, amennyiben a járművet a helyszínen nem lehet megjavítani, sőt, amennyiben az adott időpontban a szervizbe nem lehet az autót bejuttatni, akkor a gépjármű tárolási költségét is fedezi ez a biztosítás.

Fedezi az assistance biztosítás azt a költséget, melyből a sofőrnek tovább, vagy esetleg vissza kell utaznia, amennyiben a jármű menetképtelenné vált és a helyszíni javítás, vagy az aznapi javítás nem oldható meg. Természetesen ilyenkor a költségek megtérítése nem csak a sofőrre vonatkozik, hanem minden vele utazó biztosított személyre is, sőt a poggyászok utaztatásának megszervezése is ide sorolható.

Ilyen helyzetben, amikor az autó menetképtelenné válik hosszabb időre, egy jól megválasztott assistance szolgáltatás keretében az előre lefoglalt és leelőlegezett, vagy kifizetett szállásköltség is megtérül, de még azt a kiadásunkat is megtéríti ilyenkor a biztosító, amit az ügy intézésére kell fordítanunk, mint például külföldről telefonos, faxos ügyintézés és persze benne foglaltatik a szerződésben a bérautó biztosítása is.

A gépjármű assistance biztosítás nélkülözhetetlen, ha külföldi útra készülünk autóval, hiszen a felsoroltakon kívül talán az egyik legjobb és legmegnyugtatóbb szolgáltatás a módozaton belül a telefonos segítségnyújtás, melyre a nap 24 órájában lehet számítani, ráadásul a biztosított személy anyanyelvén kérhet és kap segítséget, sőt vészhelyzetben még tolmácsszolgáltatást is tartalmaz a konstrukció.

Nyilvánvalóan senki nem úgy indul útnak, hogy egészen biztosan valami baj történik majd, de ezt a dolgot nem is így kell felfogni, hanem sokkal inkább úgy, hogy egy körültekintő autós minden lehetséges esetet számba vesz és mindenre felkészülten indul el. Lássuk be, ezzel magunkat, családunkat védjük, mert főként egy idegen országban, ha ée minket egy apróbb baleset, bosszúság a jármű miatt, még sokkal inkább elveszettek lehetünk, mintha ez itthon történik. Az assistance biztosítás természetesen más konstrukciókhoz hasonlóan saját igényünk szerint alakítható és személyre szabható, így ismerve saját vezetési és egyéb szokásainkat, már egészen elfogadható összegért köthetünk egy ilyen módozatot.

Oldalunkon keresztül más biztosítási szolgáltatásokhoz hasonlóan az erre vonatkozó kalkulátor használatával pár perc leforgása alatt ki tudja bárki választani a számára legkedvezőbb csomagot, melynek megkötésével önnek semmi más dolga nincs, mint felénk egy alkuszi megbízást adni és megadni a szükséges adatokat. Egy gépjármű assistance biztosítás birtokában teljes biztonságban érezheti magát autós és utasa, nem kell azon aggódnia – elrontva ezzel akár a nyaralást is -, hogy csak ne történjen semmi baj az úton, mert akkor kitől és hogyan kérek segítséget, vagy hogy jutunk haza, ha lerobban félúton  az autó.

Assistance biztosítás - Szolgáltatás már lakásbiztosításokhoz is

lakasbiztositas assistanceA hazai biztosítási piacon sokáig az assistance szolgáltatás egyértelműen a gépjármű biztosításokhoz és az egészségbiztosításokhoz volt köthető. Ennek a szolgáltatásnak pedig nagy előnye, hogy az ügyfél azonnali segítségnyújtással kalkulálhat, ha bajba kerül, így remek hír, hogy mostantól már a lakásbiztosítások esetében is igénybe lehet venni.

Ez a módozat nem más, mint egy lakásszerviz szolgáltatás, amely jó pár keresett szakmát lefed, ráadásul a nap 24 órájában elérhető.


Bővebben...

Gépjármű assistance biztosítás 10 évnél idősebb autóra

Bárkinek, akinek akár új, akár régebbi autója van és gyakran használja azt főként külföldi utazásra, elengedhetetlen ma már, hogy legyen egy megfelelő assistance biztosítása. ez a szolgáltatás olyan nagy előnyökhöz juttatja a sofőrt, amik nélkül egy sajnálatos baleset, vagy az autó meghibásodása esetén igen csak kellemetlen helyzetbe lehet kerülni, főleg ha még távol is vagyunk az országunktól és netán az idegen állam nyelvét sem beszéljük jól.

Bővebben...