biztoshely biztositas

Biztosítás tippek, érdekességek, tudnivalók!

Kötelező biztosítás fokozatok

A kötelező biztosítás fokozatok alatt a Bonus-Malus rendszert értjük, ezt minden autós tudja, de nem biztos, hogy mindenki tisztában van a fogalmakkal és a rendszerrel magával. Azért fontos pedig ez, mivel a biztosítók a kgfb díjakat e rendszer alapján alakítják ki, ez az egyik legfontosabb szempont, ami befolyásolja, hogy mennyit kell majd fizetni.

Add a comment
Bővebben: Kötelező biztosítás fokozatok

Kötelező biztosítás átlagos díja - Itt megtalálja!

A kötelező biztosítás rendkívül fontos, hiszen e nélkül nem nagyon mehetünk ki a forgalomba. Ha mégis megtesszük és megállít minket a rendőr és nincsen érvényes kötelezőnk, akkor büntetésre számíthatunk, amit nyilván szeretnénk elkerülni. Mi most tájékoztatjuk önöket arról, hogy mi egy kötelező biztosítás átlagos díja és hogyan tudjuk megkötni vagy beszerezni a kötelező biztosítást. Oldalunkról nagyon egyszerűen beszerezheti, azaz megkötheti biztosítását éljen bárhol az országban.

Add a comment
Bővebben: Kötelező biztosítás átlagos díja - Itt megtalálja!

Lejárt a kötelező biztosításom, mit tegyek?

A kötelező biztosítás nagyon fontos, hiszen e nélkül a papír nélkül nem szabad kimennünk a forgalomba, ugyanis nagyon megbüntethetnek minket, hogy ha nincsen megfelelő kötelező biztosítás kötve a gépjárműre. Ezért mindig legyünk körültekintőek, igazából olyan, hogy lejár a kötelező biztosítás nincsen. Vagy fizetjük, vagy nem, inkább tisztázzuk a helyzetet, minthogy félreértés legyen belőle.

Add a comment
Bővebben: Lejárt a kötelező biztosításom, mit tegyek?

Kötelező biztosítás átírás előtt - Itt kösse meg!

A kötelező biztosítás rendkívül fontos abban az esetben, hogy ha nincsen megfelelő vagy érvényes kötelezőnk és szeretnénk kimenni a forgalomba a többi autós közé. A kötelező biztosítás azért nagyon fontos, mert ha balesetet okozunk, akkor helyettünk fizeti ki a kárt a biztosító és nem nekünk kell zsebből megfizetni. Ha esetleg nincsen kötve kötelező a gépjárműre, akkor súlyos büntetést kaphatunk, ha ez kiderül.

Add a comment
Bővebben: Kötelező biztosítás átírás előtt - Itt kösse meg!

Biztosítási fordulónap - Kötelező, casco, lakásbiztosítás

Bármely biztosítás esetében nagyon fontos tudni való, hogy mikor van a biztosítási fordulónap – kötelező, casco és lakásbiztosítás esetén is. Aki ugyanis nem tartja szem előtt ezt a lényeges dátumot, az eleshet attól a lehetőségtől, hogy egy jobb konstrukcióra váltson a következő év tekintetében.

Add a comment
Bővebben: Biztosítási fordulónap - Kötelező, casco, lakásbiztosítás

További cikkeink...

Segíthetünk?

Elakadt? Kérdése van,
biztosítás kötéssel kapcsolatosan?
Hívjon! -
06-70-330-6065