biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Friss biztosítási hírek, információk és tudnivalók oldala. Amennyiben kérdésére nem találja a pontos választ, vegye fel velünk a kapcsolatot itt!

Biztosításnál elállás van ilyen? 14 napig igen!

Biztosításnál elállás van ilyen? 14 napig igen! - Távértékesítés keretében kötött kötelező biztosítástól való elállás illetve felmondási jog

A megváltozott fogyasztói szokások a minket körülvevő felgyorsult világunkban szükségessé tették a pénzügyi ágazatok szolgáltatásának szabályozását, melyről a 2005. évi XXV. törvény rendelkezik.

Bővebben...

I rendszám lett a P, E és Z ideiglenes rendszámokból

Új ideiglenes rendszámtáblák

A Magyarországon 2022. július 01-ig használt három betű – három szám formátumú, egyedien azonosító hatósági jelzéseket, azaz rendszámokat a két betű – két betű – három szám formátum váltja fel.A változás az ideiglenes rendszámokat is érinti olyan módon, hogy a 2022. július 01-ig kiadásra került E, P, Z rendszámok a lejáratuk idejéig még használhatóak, azonban a kiadásra kerülő ideiglenes rendszámok helyébe egységesen az I rendszám lép.

Bővebben...

Kötelező biztosítás alvázszámra


A gépjárművek forgalomba való részvételének több feltétele van, de mindközül talán a legfontosabb a kötelező, illetve a casco biztosítás megléte. Akár új autót, akár használtan vásárolt autót vinnénk haza a kereskedésből, már élő biztosítással kell, hogy rendelkezzünk még akkor is, ha olyan új, vagy külföldről behozott gépjárműről beszélünk, amely még nem rendelkezik egyedi hatósági jelzéssel, azaz rendszámmal.

Bővebben...

Géptörés biztosítás, gépek összkockázatú vagyonbiztosítása


Géptörés biztosítás - A bemutatásra kerülő vagyonbiztosítás egyik legfőbb jellemzője, hogy kiegészítő biztosításként javasolható mind a hagyományos, mind pedig az összkockázatú vagyonbiztosítás mellé, de természetesen önálló biztosításként is megköthető. Azon gazdálkodó szervezetek és vállalkozások részére ajánlott, amelyeknek termelő, ill. szolgáltató tevékenységük hatékonysága, és nem utolsó sorban a működőképessége, az alkalmazott technika működőképességétől függ.

Bővebben...

IT szakmai felelősségbiztosítás

IT szakmai felelősségbiztosítás - Sokszor a megrendelő írja elő az IT szakmai felelősségbiztosítás meglétét legyen szó EU tagállambéli vagy azon kívül eső megrendelőről, azonban alkalmas arra is, hogy megkülönböztesse magát a többi IT vállalkozástól vagy, hogy szakmai hibákból eredő anyagi felelősségtől védje meg cégét.

Nem pusztán szolgáltatói felelősségbiztosításról van szó, hanem olyan tartalommal és fedezettel rendelkező szakmai felelősségbiztosításról, amelyet IT vállalkozások biztonságos működésére fejlesztettek, amelyben költségtérítés vehető igénybe a céget ért rágalmazás, vagy valós állítások esetén és utófedezet kérhető a megszűnt, de 30 napon belül érvényesített kárigényekre is.

Bővebben...

További cikkeink...