biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Friss biztosítási hírek, információk és tudnivalók oldala. Amennyiben kérdésére nem találja a pontos választ, vegye fel velünk a kapcsolatot itt!

Kötelező biztosítás alvázszámra


A gépjárművek forgalomba való részvételének több feltétele van, de mindközül talán a legfontosabb a kötelező, illetve a casco biztosítás megléte. Akár új autót, akár használtan vásárolt autót vinnénk haza a kereskedésből, már élő biztosítással kell, hogy rendelkezzünk még akkor is, ha olyan új, vagy külföldről behozott gépjárműről beszélünk, amely még nem rendelkezik egyedi hatósági jelzéssel, azaz rendszámmal.

Bővebben...

Géptörés biztosítás, gépek összkockázatú vagyonbiztosítása


Géptörés biztosítás - A bemutatásra kerülő vagyonbiztosítás egyik legfőbb jellemzője, hogy kiegészítő biztosításként javasolható mind a hagyományos, mind pedig az összkockázatú vagyonbiztosítás mellé, de természetesen önálló biztosításként is megköthető. Azon gazdálkodó szervezetek és vállalkozások részére ajánlott, amelyeknek termelő, ill. szolgáltató tevékenységük hatékonysága, és nem utolsó sorban a működőképessége, az alkalmazott technika működőképességétől függ.

Bővebben...

IT szakmai felelősségbiztosítás

IT szakmai felelősségbiztosítás - Sokszor a megrendelő írja elő az IT szakmai felelősségbiztosítás meglétét legyen szó EU tagállambéli vagy azon kívül eső megrendelőről, azonban alkalmas arra is, hogy megkülönböztesse magát a többi IT vállalkozástól vagy, hogy szakmai hibákból eredő anyagi felelősségtől védje meg cégét.

Nem pusztán szolgáltatói felelősségbiztosításról van szó, hanem olyan tartalommal és fedezettel rendelkező szakmai felelősségbiztosításról, amelyet IT vállalkozások biztonságos működésére fejlesztettek, amelyben költségtérítés vehető igénybe a céget ért rágalmazás, vagy valós állítások esetén és utófedezet kérhető a megszűnt, de 30 napon belül érvényesített kárigényekre is.

Bővebben...

Mezőgazdasági gépek törés biztosítása - géptörés biztosítás


A sikeres, profitorientált vállalkozások életében kiemelt szerephez jutnak a gépek, különféle berendezések, ez alól a mezőgazdaság sem kivétel, akár növénytermesztésről, akár állattartásról, akár élelmiszer feldolgozásról essék szó. Bármely vállalkozási szektorban bekövetkező géphiba, károsodás a termelés, feldolgozás folyamatának leállását eredményezi, ami önmagában is plusz költséget jelent a vállalkozás számára, a javítási és a pótlási költségeken túl.

Bővebben...

Szarvasmarha, sertés, baromfi, juh, ló - állatok biztosítása


ÁLLATBIZTOSÍTÁSOK - A termelő tevékenység folyamatát a járványok, betegségek, balesetek és az elemi károk rendkívüli módon képesek veszélyeztetni, különösen súlyos károkat okozhatnak a mezőgazdaságban, ahol a növény-, gyümölcstermesztés mellett az állattenyésztésre is veszélyt jelentenek. A mezőgazdasági szektorban is jellemző a szakosodás, melyhez igazodva kínálunk állatfajonkénti tartási, tenyésztési és egészségügyi sajátosságokhoz igazodó egyedi biztosítási védelmet. A biztosítási szolgáltatásaink a speciálisan száj és körömfájásra kialakított biztosítási szolgáltatáson túl, az elemi károk teljes skáláját foglalják magukba.

Bővebben...

További cikkeink...