biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Friss biztosítási hírek, információk és tudnivalók oldala. Amennyiben kérdésére nem találja a pontos választ, vegye fel velünk a kapcsolatot itt!

Tesla Model 3, S, Y, X kötelező és casco biztosítás


Tesla Model 3, S, Y, X kötelező és casco biztosítás - A hazai biztosítási piacon megjelenő új, vagy éppen a szürke importból érkező használt elektromos járművek esetében nincs semmilyen speciális különbség a belsőégésű motorral meghajtott járművekhez képest, ami a kötelező felelősségbiztosítást (kgfb) díját illeti, azonban teljesen más a helyzet a cascónál.

Bővebben...

Biztosításnál elállás van ilyen? 14 napig igen!

Biztosításnál elállás van ilyen? 14 napig igen! - Távértékesítés keretében kötött kötelező biztosítástól való elállás illetve felmondási jog

A megváltozott fogyasztói szokások a minket körülvevő felgyorsult világunkban szükségessé tették a pénzügyi ágazatok szolgáltatásának szabályozását, melyről a 2005. évi XXV. törvény rendelkezik.

Bővebben...

I rendszám lett a P, E és Z ideiglenes rendszámokból

Új ideiglenes rendszámtáblák

A Magyarországon 2022. július 01-ig használt három betű – három szám formátumú, egyedien azonosító hatósági jelzéseket, azaz rendszámokat a két betű – két betű – három szám formátum váltja fel.A változás az ideiglenes rendszámokat is érinti olyan módon, hogy a 2022. július 01-ig kiadásra került E, P, Z rendszámok a lejáratuk idejéig még használhatóak, azonban a kiadásra kerülő ideiglenes rendszámok helyébe egységesen az I rendszám lép.

Bővebben...

Kötelező biztosítás alvázszámra


A gépjárművek forgalomba való részvételének több feltétele van, de mindközül talán a legfontosabb a kötelező, illetve a casco biztosítás megléte. Akár új autót, akár használtan vásárolt autót vinnénk haza a kereskedésből, már élő biztosítással kell, hogy rendelkezzünk még akkor is, ha olyan új, vagy külföldről behozott gépjárműről beszélünk, amely még nem rendelkezik egyedi hatósági jelzéssel, azaz rendszámmal.

Bővebben...

További cikkeink...