biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Olcsó casco biztosítás akciós ajánlatok

Kérjük értékeljen minket...
0 of 5 - 0 votes
Thank you for rating this article.

A casco a gépjármű biztosítások egy fajtája, mely az üzembentartóra nézve ugyan nem kötelező, de igen nagy hasznát vehetjük. Ez a biztosítás ugyanis abban az esetben nyújt védelmet, ha egy előre nem  látható esemény – elemi kár, lopás – során a gépkocsi eltűnik, megsemmisül, vagy kárt szenved. Manapság már könnyen köthető olcsó casco biztosítás, akciós ajánlatok folyamatosan vannak a piacon. A casco megköthető határozatlan, de akár határozott időtartamra is, a módozat minden esetben a szerződésben kerül lefektetésre.

Számolja ki casco biztosítását itt!

A cascót az az üzembentartó vagy tulajdonos kötheti meg, akit a forgalmi engedélybe bejegyeznek, ezen kívül bármely olyan személy, aki a biztosított autó tekintetében vagyonilag érdekelt. Aki tehát casco biztosítást készül kötni, mindenképpen érdemes ellátogatni oldalunkra, ahol az összes vezető casco biztosító ajánlatát megtalálja, a díjakat és feltételeket egy helyen rögtön össze is lehet hasonlítani. Ezen kívül nálunk naprakész adatokat talál arról is, mely társaságnál van épp olcsó casco biztosítás, akciós ajánlatokat.

Egy olcsó casco biztosítás is nyújtja a minimálisan szükséges fedezetet a legfontosabbak tekintetében, például szélvihar, jégeső, tű-, vagy vízkár esetén biztosan számíthatunk térítésre. A hazánkban megkötött cascók érvényesek Európa földrajzilag vett egész területére, melybe beletartozik Litvánia, Lettország és Észtország is, valamint Törökország egész területe.

Az alap casco mellé sokféle kiegészítő párosítható, még ha olcsó casco biztosítás köttetik akkor is, főként az akciós ajánlatok lehetőségét érdemes kihasználni. Az alapbiztosítási fedezet térítést jelent idegen – ismeretlen – által okozott károkra, e mellett akkor is fizet, ha elemi kár okozta rongálódás éri az autót. Magyarországon jelenleg közel 4 millió gépjármű van forgalomban, de ezeknek csak minimális része rendelkezik cascóval, pedig jelenleg már minden biztosító ajánlata között létezik olcsó casco biztosítás és akciós ajánlatok.