biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Biztosítás kötés forgalomba helyezés vagy gépjármű átírás előtt

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 4 votes
Thank you for rating this article.

A biztosítás kötés forgalomba helyezés vagy gépjármű átírás előtt az egyik legfontosabb és alapvető feladat, amit el kell végezni. Amikor a hivatalba készülünk a forgalomba helyezést elvégeztetni, már a birtokunkban kell legyen egy érvényes kötelező biztosítás szerződés az adott gépjárműre vonatkozóan.

Számolja ki itt a kötelező biztosítását!

Ennek legegyszerűbb módja, ha oldalunkon keresztül, online megköti kötelező biztosítását, sőt ha már első perctől kezdve minden oldalról szeretné bebiztosítani magát, akkor egyúttal cascót is köthet. A weblapunkon található biztosítási kalkulátorok segítségével azonnal egy helyen összegyűjtve látni lehet a biztosítók ajánlatait, szerződéses feltételeit és ezzel a módszerrel könnyen, gyorsan, kényelmesen kiválasztható az egyénre szabott legkedvezőbb konstrukció. Arról nem is beszélve, hogy ilyenkor Önnek semmi teendője nincs az ügyintézést illetően, hiszen egy megbízás alapján mindent elvégzünk Ön helyett.

Gépjármű vásárláskor kivétel nélkül minden esetben a használat előfeltétele a forgalomba helyezés, valamint a gépjármű átíratása az új üzembentartó nevére. Csak így lesz a közúti forgalomban való használat teljesen jogszerű és törvényes. Amikor tehát előzetes kalkulációt végzünk, hogy mennyibe is kerül majd a gépjármű vásárlás, mindig számolni kell azzal is, hogy a biztosításkötés forgalomba helyezés vagy gépjármű átírás előtt szintén pénzbe kerül, de jusson eszébe, hogy ha ezt online teszi a mi segítségünkkel, akkor igen sokat takaríthat meg.

Köztudott, hogy a kötelező biztosítást minden adásvétel és minden forgalomba helyezés esetén újra meg kell kötni, mivel az nem az üzembentartó személyével, hanem az adott gépjárművel összefüggésben készül. Az élő, érvényes kötelező szerződést a forgalomba helyezéskor be kell mutatni, könnyebbségként esetleg lehet halasztott fizetést kérni, mely azt jelenti, hogy a szerződés megkötésétől számított hatvan napon belül kell az első esedékes díjat megfizetni.

Vegye igénybe szolgáltatásainkat, ezzel nem csak az utánajárást és időt takaríthat meg, de anyagilag is jól jár, hisz az online kötés esetén már alapból kedvezmény jár. Önnek csupán meg kell adnia a gépjármű adatait, úgymint gyártmány, teljesítmény, típus, az adásvétel pontos időpontja, valamint természetesen az üzembentartó személyes adatai, mivel ezek alapján tudjuk feltérképezni és pontosan kiszámolni, hogy az online kötésen kívül még milyen díjcsökkentő tényezőket lehet figyelembe venni.