biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Tájékoztatás Lakásbiztosítási szerződés kötési tudnivalókról

Kérjük értékeljen minket...
3.00 of 5 - 2 votes
Thank you for rating this article.

Kedves Hölgyem/Uram!

Szeretnénk figyelmébe ajánlani tájékoztató információs anyagunkat, mely a MNB azaz a Magyar Nemzeti Bank 5/2015 (V.05) számú, a biztosítási termékek, módozatok bemutatását valamint összehasonlítását szolgáló, a biztosításközvetítés során használt elektronikus felületekről elnevezésű ajánlása, valamint a biztosítási tevékenységet szabályozó, a biztosítókról és a biztosítási tevékenységről szóló 2003. évi LX. törvény (Bit.) és a szorosan ide tartozó az Ön számára fontos általános és a biztosítási termékekre vonatkozó információs tájékoztatást, amely a www.biztoshely.hu biztosítási portál használatához is nélkülözhetetlen információkat tartalmaz.

Az információs blokkot a biztosítási kalkulátor oldalunk jobb oldalán a teljes biztosítás kötési folyamat alatt folyamatosan láthatja, bezárás esetén azt bármikor újra meg is nyithatja.

partnerunk

(2003. évi LX törvény (Bit) 45. § a ponta)

A portál használatával kapcsolatos további irányadó jogszabályok megtekinthetőek a Felhasználási feltételek című aloldalunkon, alkusz partnerünk működésével, kapcsolatosan pedig panaszos észrevételeit a panaszkezelés aloldalon oszthatja meg velünk, melyet azonnal ki is vizsgálunk.

Weboldalunkon 12 biztosító társaság casco biztosítási módozatát vetheti össze, melyek az alábbiak:

Aegon Magyarország Biztosító Zrt
Allianz Hungária Biztosító Zrt
Generali Biztosító Zrt
Genertel Biztosító Zrt
Groupama Biztosító Zrt
K&H Biztosító Zrt
MKB Biztosító Zrt
Posta Biztosító Zrt
Signal Biztosító Zrt
Union Biztosító Zrt
Uniqa Biztosító Zrt
Wáberer Hungária Biztosító Zrt

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy lakásbiztosítás módozat esetében portálunk nem az összes árajánlatot hasonlítja össze. A biztosítási ajánlatokat viszont kettő féleképp hasonlítjuk össze Önnek. Alapesetben a biztosítási díjakat a legolcsóbbtól a legdrágább ajánlatokig rangsoroljuk, de a biztosítók neve mellett megtalálható "csillagozott" értékelési szempontok szerint is összevethetőek a biztosítási lehetőségek, melyeket cégünk saját tapasztalatai és az Ügyfeleink visszajelzései alapján kalibráltunk be. Amennyiben az alábbi rendezési stratégia szerint mégsem tudna dönteni az ajánlatok között, kérje segítségünket a 06-70-330-6065-ös telefonszámunkon, vagy e-mail címünkön itt: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Milyen lakásbiztosítási szerződések köthetőek weboldalunkon? Az oldalunkon kizárólag határozatlan időre szóló lakásbiztosítási szerződés köthető magánszemélyek számára. Biztosítható csak az ingatlan, csak az ingóság és ezen kockázatok együttesen is biztosíthatóak természetesen. Kalkulátorunk segítségével az ingatlan mellett melléképület is biztosítható, valamint vállalkozói vagyontárgyak is fedezet alá vonhatóak. A biztosítók lakásbiztosítási alapfedezetei egyes esetben összehangolásra kerültek a többi biztosító termékével, hogy az online összehasonlítás megvalósulhasson. Felhívjuk továbbá szíves figyelmét, hogy önrész mentes konstrukciók kiajánlása valósul meg weboldalunkon. A megkötendő lakásbiztosítási szerződése weboldalunkon tovább komfortosítható a biztosító társaságok egyéni szolgáltatásai bevonásával. Ezt minden esetben a kalkulátorunk használata közben eszközölheti.

A lakásbiztosítási feltételeket tájékoztató oldalunkon természetesen azonnal megnézheti, de ha a kalkulátorban a kiválasztott biztosító mellett a kérdőjelre kattint, ott is átolvashatja a biztosítási feltételeket.

Aegon Lakás és szabadidő plusz feltétel
Allianz Otthonbiztosítás
Generali Házőrző feltételek
Genertel e-lakás feltétel
Groupama lakásbiztosítás feltétel
K&H lakásbiztosítás feltétel
MKB lakásbiztosítás feltétel
PostaFészekŐr feltétel
Signal Ház-tartás lakásbiztosítási feltételek
Union lakásbiztosítás feltétel
Uniqa lakásbiztosítás feltétel
Wáberer Hungária lakásbiztosítás feltétel

Fontos technikai tájékoztatás: Tájékoztatjuk Önt, hogy előfordulhat az, hogy az itt felsorolt biztosítók közül valamelyik társaság a kalkuláció folyamán nem ad ajánlatot. Ennek oka lehet biztosítói rendszer leállás, frissítés, esetleg karbantartás miatt.

Tájékoztatjuk Önt, hogy a portálunkon megkötött lakásbiztosítási szerződések nem lépnek azonnal kockázatba. Tudnia kell azt, hogy a választott biztosító társaságnak 15 napja van arra, hogy szerződését elfogadja, vagy elutasítsa. Az elfogadás tényét biztosítási kötvény kiállításával igazolja. Amennyiben a kötvényt kézhez vette, onnantól rendelkezik érvényes lakásbiztosítási szerződéssel. A biztosító társaságok el is utasíthatják a megkeresést, vagy módosítást eszközölhetnek a megtett ajánlaton. Ez esetben is írásban tájékoztatják Önt. Ha a kikalkulált díj és a kötvényen szereplő összeg között eltérést tapasztal, vegye fel velünk a kapcsolatot. Az is kiemelten fontos tudnia, hogy a biztosítás megkötését követően a biztosító szakemberei megkereshetik Önt telefonon az ingatlan szemlézésével kapcsolatosan. Ez esetben a megbeszélt időpontban leszemlézik ingatlanát.

Egyedi igényekkel, kérdésekkel észrevételekkel kapcsolatosan állunk rendelkezésére telefonszámunkon, valamint email címünkön is.
06-70-330-6065
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.