biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

MKB Általános Biztosító Zrt és online biztosítási kalkulátor

Kérjük értékeljen minket...
3.00 of 5 - 2 votes
Thank you for rating this article.

Partnerünk az MKB Általános Biztosító Zrt

MKB Biztosító ZrtAz MKB Általános Biztosító Zrt és az MKB Életbiztosító Zrt. tulajdonosa az MKB Bank Zrt 37,50 %, a VKB német biztosító pedig 62,50 % tulajdoni hányaddal. Mindkét biztosító a tevékenységét 2007. október 01-én kezdte meg. A tulajdonosok erős pénzügyi hátterének köszönhetően évről-évre szélesedett a termékkínálat. A folyamatos fejlesztésekkel nem csak a termékek választéka bővült, hanem a szolgáltatás minősége is sokat fejlődött. A termékek értékesítése túlnyomó részt az MKB Bank fiókjaiban történik, aminek nagy előnye az, hogy így minden ügyfélnek egy személyes tanácsadót tudnak biztosítani. Előnyös ez a felállás az ügyfelek számára azért is, mert egy helyen tudja intézni a banki és a biztosítási ügyei, ugyanakkor ennek köszönhetően olcsóbb termékekkel állnak rendelkezésükre.

Tulajdonosok:

 • Az MKB Bank Zrt Magyarország egyik legnagyobb bankja. Tulajdonosa 89,62 %-ban a német BayernLB vállalat. Az MKB Bank több területen is piacvezető pozíciót ért el. Az általuk használt többcsatornás értékesítési rendszer, illetve a modern technika kínálta alternatív megoldások közkedveltek az ügyfelek részéről. Stratégiailag is fontos szerepet tölt be az anyacég régiós terveiben, mely által többségi tulajdont szerzett a bank több kelet-európai bankban is.
 • A VKB holding a legnagyobb olyan biztosító Németországban, amelyet közjogi alapokon szerveztek. 2006-ban a holding 5,61 milliárd EUR díjbevételt ért el, és 6400 munkatársat foglalkoztatott. Regionális alapokon működik, és részt vesz az egészségbiztosítási szolgáltatások ellátásában. Ezeken felül szolgáltatásokat nyújt a közszférának, illetve a privát és vállalti ügyfeleknek is.


Termékek:

1,  Több féle klasszikus életbiztosítás:

 • védőháló életbiztosítás családoknak
 • jelzáloghitelhez Értékmegőrző Életbiztosítás
 • családfenntartóknak Életrevaló Életbiztosítás
 • kombinált Oktáv Életbiztosítás


2,  Sokoldalú befektetési életbiztosítások

3,  Széles kínálattal vagyon-és felelősségbiztosítások

 • családoknak Otthonbiztosítás
 • vállalkozóknak Multivédelem Vállalkozásbiztosítás        
 • társasházak számára  Mentsvár Társasházbizosítás
 • kártérítési követelések esetére  Általános és Szolgáltatás Felelősségbiztosítás            
 • gyártóknak, termelőknek Termékfelelősség Biztosítás      


4,  Különféle gépjárműbiztosításokElérhetőségek:

Cím: 1133 Budapest Váci út 76.
Telefon: 36-1-886 6900
Fax: 36-1-886 6909
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A biztosítás egy olyan intézmény, amely mára elválaszthatatlan része életünknek. A biztosítók legfontosabb feladata a kockázat átvállalás, illetve veszély csoportok létrehozása. Ez azt jelenti, hogy összefogja az azonos érdekeltségű csoportokat, és viszonylag alacsony díjazás ellenében átvállalja azoktól azokat a kockázatokat, melyek őket fenyegetik. Így a csoport tagja mentesülnek a nagymértékű tartalékképzés terhétől, mert esetleges káresemény esetén a biztosító kifizeti számukra a keletkezett veszteséget, illetve kért. Ennek kardinális szerepe van, mind a gazdasági életben, mind a magán szférában. A biztosítók a biztosítási szolgáltatáson kívül számtalan egyéb pénzügyi szolgáltatást is folytatnak. Ugyanakkor a társadalom területén is nagyon aktív tevékenységet fejtenek ki.