biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Vienna Life Biztosító

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

Mostantól a Vienna Life biztosító Vienna Life Vienna Insurance Grup biztosító néven fog tovább dolgozni. A Vienna Insurance Grup tulajdonába került a korábbi AXA biztosító. A Vienna Insurance Grup bevételéből, ami a mostani év első részében közel 5 milliárd euró volt, egyre nagyobb részt képvisel a magyarországi leányvállalatokból bejövő díjbevétel. Ez mind a UNION és az Erste biztosító nagyszerű teljesítményének köszönhető. A magyar piac nagyon fontos nekik és nagyon elkötelezettek felé.

Az Erste és az UNION kooperációja azt hozta eredményül, hogy 18%-os díjbevétel megnövekedés történt és ez meghaladta a hazai biztosítási piac bővülését. Tehát a növekedés megkérdőjelezhetetlen és így tudni lehet, hogy a következő időkben is lehet számítani még nagyobb előrelépésre. A Vienna Life biztosító közel 35 ezer szerződést tudhat magáénak az egyéni életbiztosítások piacán. Az utasbiztosítások is rendkívül népszerűek, hiszen meghaladja a 80 ezres szerződés számot. A portfólióban jelenlévő szerződések átlag díja átlépi a 300 ezer forintot.

A Vienna biztosító bevezetett új optimalizált biztosításokat a közép és hosszú távú igényeknek megfelelően, így elmondhatjuk, hogy ennél a biztosítónál igen nagy a választék és, hogy ha úgy dönt, hogy őket választja akkor biztos, hogy nem fogja csalódás érni. A biztosító körülbelül 200 ügyfél, félmilliárd forintos megtakarítását kezeli.

Tehát elmondható, hogy ha a Vienna Life biztosítót akarja választani, akkor egészen biztos, hogy jól jár, hiszen rengeteg lehetősége van a szolgáltatások közül választani és minőségi csomagokat kap a pénzéért. Nemrégiben bevezették a csoportos egészségbiztosításokat, ebben benne foglaltatik a nagy értékű képalkotó diagnosztikai eljárás is, amihez ráadásul egy szerződéses viszonyban soron kívüli hozzájutást kínál a biztosító, várólista nélkül.

Új hírek: