biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Europe Assistance bemutatása, elérhetősége, telefonszáma

Kérjük értékeljen minket...
3.67 of 5 - 6 votes
Thank you for rating this article.

Léteznek az úgynevezett Care szolgáltatások, amiket egyfajta új generációnak neveznek. Ez az új generáció az innovatív és személyre szabott szolgáltatásoké. Az emberek igényei dinamikusan, azaz folyamatosan változnak, cserélődnek. Mindenki a legtöbbet akarja kipréselni a magánéletéből, az időből, amit a családjával tölt el vagy a jövőbeli tervekből, ráadásul a többi lényeges dolgot se akarja kihagyni, mint az autóvezetés, az utazás vagy az egészség. Ilyen szükségletek segítésére vagy kielégítésére alkotta meg az Europ Assistance a Care szolgáltatásokat. Ez a nemzetközi csoport körülbelül 410 000 partnerrel, 208 országban tevékenykedik. Ez a cég körülbelül 300 millió emberről gondoskodik, szinte mindenhol a földön.

Ismerje meg az Assistance Biztosítási terméket itt!

Közel mintegy 7000 alkalmazottról van szó és 38 helyi vállalatról, akik terepen avatkoznak be és egy nemzetközi helyszíni segítségnyújtó lett kifejlesztve, amivel segítséget tudnak nyújtani és a közel 410 000 partnerrel együtt igyekeznek gondoskodni az emberekről. A Care szolgáltatásoknak a fejlesztése képviseli az új tartalmat, vagy jelentést, amit az üzleti területeknek nyújtanak. Az egyik céljuk, hogy hatékonyan szeretnének cselekedni és segítséget nyújtani, amikor az ügyfélnek erre van szüksége. Amit a Care kínál, az a világon mindenhol megállja a helyét és megfelel mindennemű elvárásnak, ami a termékkel kapcsolatban felmerülhet.

Most következzen néhány adat, ami alapján le tudjuk vonni a következtetéseket. Körülbelül 1386 konszolidált bevétellel rendelkező cégről beszélünk és 7 000 állandó munkatársról, valamint 4300 assistance koordinátorról. Rajtuk kívül a „stáb tagja 400 hivatásos orvos és 410 000 számon tartott szolgáltató partner. Az egyik legnagyobb szám a mintegy 300 millió biztosított ügyfél és a közel 58,2 millió bejövő hívás, melyet az assistance koordinátorok kezelnek, ráadásul a 11 773 046 elvégzett művelettel is számolni kell.

Amióta megalakult a cég, vagyis 1963 óta, a világ első számú referencia szintű szolgáltatója az Europe Assistance. Világszerte rengeteg ügyfél számíthat a segítségükre, hogyha utazás közben, vagy bárhol bajba kerülnének. Legyen bármilyen helyzet, képesek segíteni az ügyfeleknek így sokkal nagyobb biztonságban tudhatják magukat utazás közben. A cég célja az, hogy nagymértékben részt vegyenek a társadalmi felelősségvállalásban, azaz segítik a rászorulókat és a bajba jutottakat valamint baleseteknél is számíthatunk rájuk. Rendszeresen látogatnak kórházakat és nagyon sok mindenben igyekeznek segíteni az embereknek, főként persze az autósoknak, a közlekedésben kért, bajt szenvedetteknek.

Rengeteg mindent ajándékoznak, itt van például a CSR program, aminek a keretein belül 10 db számítógépet ajándékoznak monitorok nélkül, mellyel céljuk az, hogy segítsék a kórházban dolgozó orvosok és egyéb munkatársak mindennapi tevékenységét. Segítségük éjjel nappal elérhető, ezért bármikor lehet rájuk számítani, hogyha gond van, ezért is megnyugtató és szerencsés a jelenlétük.

Europe Assistance Magyarország Kft - 1134 Budapest, Dévai u. 26-28.
Telefonszám: 061-458-4444
Fax: 061-458-4404
Email cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Új hírek: