biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Elérhetőségeink

Kérjük értékeljen minket...
4.42 of 5 - 72 votes
Thank you for rating this article.

Árajánlat kérés és kapcsolatfelvétel


Kedves Látogató! Kérdésével, észrevételével, vagy akár árajánlat kérésével kapcsolatban az alábbi e-mail címen is érdeklődhet. Munkatársaink szinte azonnal felveszik Önnel a kapcsolatot. Megkeresése alkalmával fontos, hogy a könnyebb kapcsolat létesítés érdekében adja meg a telefonszámát is, vagy amennyiben úgy szeretné, kérjen visszahívást, írjon email címünkre!


Telefon: 06-70-7030-860
Fax:
06-23-750-261

Ide írjon nekünk: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. / Kérem adja meg megkeresésének okát, rövid leírását, nevét és telefonos elérhetőségét is. - Köszönöm


Fordujon hozzánk bizalommal, mert mi tudunk segítek Önnek!  - Biztoshely Biztosítási Portál


A www.biztoshely.hu Biztosítási Portálon a telefonos Ügyfélszolgálatot és az Alkuszi tevékenységet ellátja:

alkuszi info

panasz

Az esetleges panaszok bejelentéséhez használhatja az alábbi mintát.

A biztosításközvetítői eljárás minősége szerint partnerünk független biztosításközvetítői tevékenység végzésére jogosult.

Partnerünk felügyeleti hatósága a Magyar Nemzeti Bank, régebben PSZÁF, ahová a nem kezelt panaszok és észrevételek is továbbíthatóak:

MNB - 1013 Budapest, Krisztina kft 39.


Online Vitarendezési Platformmal:

Tisztelt Partnerünk, kedves Ügyfelünk!

Az Európai Parlament valamint a Tanács fogyasztói jogviták online rendezéséről szóló, 2013. május 21-i 524/2013/EU rendelete (Rendelet) alapján az Európai Bizottság létrehozott egy online vitarendezési platformot. Az online vitarendezési platform 2016. február 15-től elérhető a fogyasztók számára.

A Rendelet hatálya közvetlenül kiterjed a Magyarországon székhellyel rendelkező pénzügyi szolgáltatóra, amennyiben közte és a fogyasztó között létrejött online szolgáltatási szerződéssel kapcsolatban pénzügyi fogyasztói jogvita merül fel. A fogyasztó a Rendelet szerint online vitarendezési platformon keresztül online kezdeményezheti a jogvita bírósági eljáráson kívüli rendezését a közösen megválasztott vitarendezési fórumnál. Magyarországon a pénzügyi fogyasztói jogviták rendezésére a Pénzügyi Békéltető Testület jogosult.

A Rendelet szerint az Európai Unióban tartózkodási hellyel rendelkező fogyasztók és az Európai Unióban letelepedett szolgáltatók közötti, online szolgáltatási szerződésekből eredő kötelezettségekkel kapcsolatban felmerülő jogviták, így az online megkötött szerződésekkel összefüggő pénzügyi fogyasztói jogviták bírósági eljáráson kívüli rendezésére irányuló kommunikációt ezen a platformon keresztül kell a fogyasztóknak biztosítani.


A platform az alábbi linkre kattintva érhető el: http://ec.europa.eu/odr

Nemzeti kapcsolattartó pont – Magyarország 1016 Budapest, Krisztina körút 99

Telefonszám: 061 488 2033

Email cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Új hírek: