biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Wáberer Hungária Biztosító Zrt

Kérjük értékeljen minket...
3.45 of 5 - 11 votes
Thank you for rating this article.

Partnerünk a Wáberer Hungária Biztosító Zrt

Wáberer Hungária Biztosító ZrtA Wáberer Hungária Biztosító Zrt magyar tulajdonban lévő vállalkozás. A Társaságot 2008-ban alapították Wabard Biztosító Zrt néven. Alapító tulajdonosai voltak az Arden Holding Zrt 50 %-ban és a VKH Vagyonkezelő Zrt szintén 50 %-os részesedéssel.

A tulajdonosi szerkezet a későbbiekben változott, és egyszemélyes tulajdonosként jelent meg a Wáberer György tulajdonában lévő Waberer’s Holding Zrt.

Kezdetben gépjármű biztosítások értékestésével foglalkozott a Társaság. A termékkínálat azonban folyamatosan bővült, aminek köszönhetően ma már megtalálhatók a kínálatuk között az utasbiztosítások és a vagyonbiztosítások is. A Társaság folyamatos fejlődését az erős tulajdonosi háttér, illetve a közúti fuvarozókkal való aktív kapcsolat is garantálja. A folyamatos fejlődésnek köszönhetően 2012-ben a díjbevétel meghaladhatja a 4 milliárd Forintot. Ambiciózus terveik között szerepel az ügyfélszám megduplázása, illetve bekerülni a nem-élet biztosítások piacán a 10 legnagyobb magyarországi biztosító közé. Erre azért látnak reális lehetőséget, mert a nagy biztosítók összesített részesedése folyamatosan csökken, míg a kicsiké folyamatosan nő. Ebből látható, hogy a kicsik növekedése részben a nagyok ügyfélvesztéséből táplálkozik.

A Társaság mindent meg tesz azért, hogy tervei ne csak álmok maradjanak. Új szlogenjük is ezt a célt szolgálja, melynek többekk között az is szerepe, hogy növelje a biztosító ismeretségét. Ez a szlogen a következő: „modern, magyar, gondoskodó”. A Wáberernél bátran használják az innovatív eszközöket. Nagy előnye a nem magyar tulajdonú biztosítókhoz képest a helyismeret. A tervek megvalósításában fontos szerepet tölt be a rugalmasság, és az olcsó árképzésre való maximális törekvés. További kedvező hír a Társaság részére, hogy az állam által kivetésre kerülő biztosítási adó csak az életbiztosításokat érinti, így a Wáberer termékeit nem fogja sújtani. A Wáberer piaci részesedése 2012 első felében a díjbevételek alapján 0,54 % volt, a nem-élet biztosítások szegmensében 1,10 %, ami tekintve a Biztosító viszonylag rövid múltját nagyon kedvező.

Termékek:

1,   kedvező díjszabású – Gépjármű felelősségbiztosítás       
2,   ami nem hiányozhat – Casco biztosítás
3,   nemzetközi árufuvarozóknak – CMR biztosítás
4,   közúti árufuvarozóknak – Közúti Árufuvarozók Felelősségbiztosítása
5,   ha úton vagyunk nélkülözhetetlen az – Utasbiztosítás
6,   otthona védelmében – Otthonbiztosítás


Elérhetőségek:

Cím:  1211 Budapest Szállító u. 4.
Postacím: 1443 Budapest Pf. 180.
Telefon: 36-1-666 6200
Fax: 36-1-666 6404
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


A biztosítók évről-évre komoly küzdelmet folytatnak az ügyfelekért. Ebből az ügyfelek általában profitálnak, mert annak eredményeként folyamatosan mind kedvezőbb díjakért vehetik igénybe a biztosítók termékeit, szolgáltatásait. A küzdelemre azért i szükség van, mert egyik biztosító sem engedheti meg, hogy nagyobb számban ügyfeleket veszítsen, hiszen ők is profit orientált vállalkozások. Látni kell tehát azt, hogy a biztosítók amellett, hogy fontos feladatot töltenek be a gazdaság területén, nyereséget is kell termelniük tulajdonosaiknak. A két dolog nem zárja ki egymást. A biztosítók az ókortól kezdve vannak jelen az emberiség életében. Szerepük az idő előre haladtával egyre jobban felértékelődött. Manapság már szinte elképzelhetetlen az élet a biztosítók jelenléte nélkül. Teljesen átszövik a gazdaság- elsősorban a pénzügy- szinte minden szegmensét. Segítségünkre vannak abban, hogy a kockázatokat ne nekünk kelljen hordoznunk, hanem viszonylag csekély díjért ők megteszik helyettünk. A társadalom egyéb területei sem nélkülözhetik jelenlétüket. Megtaláljuk a biztosítókat, mint támogatókat a sport, a művészet, a kultúra, az egészségügy, és a környezetvédelem területén is. Szükségünk van rájuk.