biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Tájékoztatás Casco szerződés kötési tudnivalókról

Kérjük értékeljen minket...
2.33 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

Kedves Hölgyem/Uram!

Szeretnénk figyelmébe ajánlani tájékoztató információs anyagunkat, mely a MNB azaz a Magyar Nemzeti Bank 5/2015 (V.05) számú, a biztosítási termékek, módozatok bemutatását valamint összehasonlítását szolgáló, a biztosításközvetítés során használt elektronikus felületekről elnevezésű ajánlása, valamint a biztosítási tevékenységet szabályozó, a biztosítókról és a biztosítási tevékenységről szóló 2003. évi LX. törvény (Bit.) és a szorosan ide tartozó az Ön számára fontos általános és a biztosítási termékekre vonatkozó információs tájékoztatást, amely a www.biztoshely.hu biztosítási portál használatához is nélkülözhetetlen információkat tartalmaz.

Az információs blokkot a biztosítási kalkulátor oldalunk jobb oldalán a teljes biztosítás kötési folyamat alatt folyamatosan láthatja, bezárás esetén azt bármikor újra meg is nyithatja.

partnerunk

(2003. évi LX törvény (Bit) 45. § a ponta)

A portál használatával kapcsolatos további irányadó jogszabályok megtekinthetőek a Felhasználási feltételek című aloldalunkon, alkusz partnerünk működésével, kapcsolatosan pedig panaszos észrevételeit a panaszkezelés aloldalon oszthatja meg velünk, melyet azonnal ki is vizsgálunk.

Weboldalunkon 12 biztosító társaság casco biztosítási módozatát vetheti össze, melyek az alábbiak:

Aegon Magyarország Biztosító Zrt
Allianz Hungária Biztosító Zrt
Generali Biztosító Zrt
Genertel Biztosító Zrt
Groupama Biztosító Zrt
K&H Biztosító Zrt
MKB Biztosító Zrt
Posta Biztosító Zrt
Signal Biztosító Zrt
Union Biztosító Zrt
Uniqa Biztosító Zrt
Wáberer Hungária Biztosító Zrt

Casco biztosítási feltételek és terméktájékoztatók biztosító társaságonként:

Aegon Útitárs casco biztosítási feltételek

Allianz casco biztosítási feltételek és terméktájékoztató
Generali Biztosító casco feltételek és biztosítási ügyféltájékoztató
Genertel casco feltételek
Groupama casco feltételek
K&H casco feltételek
MKB casco feltételek
Posta casco feltételek
Signal casco biztosítási feltételek, tájékoztató
Union casco feltételek
Uniqa casco feltételek
Wáberer Hungária casco biztosítási feltételek 1 - 2


Biztosítási portálunkon határozatlan tartalmú egyedi casco biztosítások megkötésére van lehetőség mely igénybe vehető magánszemélyek és cégek részére is egyaránt. Amennyiben Önt inkább céges flotta biztosítás érdekelné, abban az esetben ide kattintson!

A casco biztosítás kalkulátor rendszerünkben csak és kizárólag személygépjármű és 3,5 tonna alatti tehergépjárműre köthető casco biztosítás. Amennyiben Ön más típusú járművet szeretne biztosítani, vegye fel velünk a kapcsolatot. Ezen kívül rendszerünkben határozott időre szóló casco sem köthető, ez esetben is keressen minket.

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy casco biztosítás módozat esetében portálunk nem az összes árajánlatot hasonlítja össze. A biztosítási ajánlatokat viszont kettő féleképp hasonlítjuk össze Önnek. Alapesetben a biztosítási díjakat a legolcsóbbtól a legdrágább ajánlatokig rangsoroljuk, de a biztosítók neve mellett megtalálható "csillagozott" értékelési szempontok szerint is összevethetőek a biztosítási lehetőségek, melyeket cégünk saját tapasztalatai és az Ügyfeleink visszajelzései alapján kalibráltunk be. Amennyiben az alábbi rendezési stratégia szerint mégsem tudna dönteni az ajánlatok között, kérje segítségünket a 06-70-330-6065-ös telefonszámunkon, vagy e-mail címünkön itt: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Casco biztosítás mellé megköthető kiegészítő fedezetek: A casco biztosítási kalkulátor rendszerünk biztosítóként a kötési folyamatban kínál kiegészítőként megköthető kiegészítő fedezeteket, melyek biztosítóként személyre szabhatóak. Amennyiben e téren szüksége lenne segítségre, feltétlen vegye fel velünk a kapcsolatot. A kalkulátorban felsorolt kiegészítő biztosítások tetszőlegesen szabadon választhatóak a megkötendő casco biztosítás mellé, viszont a biztosítókén megadott kiegészítők választása csak és kizárólag az adott biztosító ajánlatának elfogadása esetén lép életbe.

Fontos technikai tájékoztatás: Tájékoztatjuk Önt, hogy előfordulhat az, hogy az itt felsorolt biztosítók közül valamelyik társaság a kalkuláció folyamán nem ad ajánlatot. Ennek oka lehet biztosítói rendszer leállás, frissítés, esetleg karbantartás miatt.

Tájékoztatjuk Önt, hogy a portálunkon megkötött casco biztosítási szerződések nem lépnek azonnal kockázatba. Tudnia kell azt, hogy a választott biztosító társaságnak 15 napja van arra, hogy szerződését elfogadja, vagy elutasítsa. Az elfogadás tényét biztosítási kötvény kiállításával igazolja. Amennyiben a kötvényt kézhez vette, onnantól rendelkezik érvényes casco biztosítási szerződéssel. A biztosító társaságok el is utasíthatják a megkeresést, vagy módosítást eszközölhetnek a megtett ajánlaton. Ez esetben is írásban tájékoztatják Önt. Ha a kikalkulált díj és a kötvényen szereplő összeg között eltérést tapasztal, vegye fel velünk a kapcsolatot. Az is kiemelten fontos tudnia, hogy a biztosítás megkötését követően a biztosító szakemberei megkereshetik Önt telefonon a gépjármű szemlézésével kapcsolatosan. Ez esetben akkor és ott ahol Önnek ez megfelel le fogják szemlézni a járművét.

Egyedi igényekkel, kérdésekkel észrevételekkel kapcsolatosan állunk rendelkezésére telefonszámunkon, valamint email címünkön is.

06-70-330-6065
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.