biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Signal Biztosító Zrt kalkulátor és biztosítás kötés online

Kérjük értékeljen minket...
3.57 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.

Partnerünk a SIGNAL Biztosító Zrt

Signal Biztosító ZrtA SIGNAL Biztosító Zrt a alapítója a Dortmundi székhelyű SIGNAL Unfallversicherung AG  vállalat volt. Az alapítás 1993-ban történt.  Komolyabb változás a Társaság életében 2006-ban következett be, amikor egy tulajdonosi jogügylet keretében az anyacég átruházta egy kockázatviselő vállalatra a kezelésében lévő biztosítási állományt teljes mértékben, illetve ugyanúgy a tulajdonosi részesedését és teljes üzletvitelét.

A kockázatviselő társaság neve SIGNAL IDUNA Allgemeine Versicherung AG), azaz SIGNAL IDUNA Általános Részvénytársaság.

Tulajdonosok:

A SIGNAL Unfallversicherung AG tagja a német SZIGNAL csoportnak. 1907-ben történő alapításakor betegbiztosítással foglalkoztak. Sorozatos egyesülések után jött létre a SIGNÁL Csoport 1968-ban. Tevékenységük több ízben is bővült, jellemzően a ’80-as években, amikor is bevezették a vagyon- és felelősségbiztosításokat, majd röviddel ezután a gépjármű-biztosításokat. A SIGNAL IDUNA Csoport Németország 10. legnagyobb biztosítási csoportosulása. Tőkeerejét jól bizonyítja, hogy 201-ben díjbevételük közel 6 milliárd euro volt, és nem kevesebb, mint 12,4 millió ügyfél, ugyanakkor a kezelt vagyon mértéke elérte az 53 milliárd eurót. A dolgozók létszáma 13 000 fő.

A tulajdonosi változások lezárulta után új lendületet vett a SZIGNAL Biztosító Zrt fejlődése. 2011-ben, annak ellenére, hogy a biztosítási piac 2,7%-os visszaeséssel zárt, a SZIGNÁL Biztosító Zrt 5,7 %-os növekedéssel fejezte be az évet. A növekedés 2012-ben folytatódott, olyannyira, hogy az első negyedévben nem kevesebb, mint 52,7 %-kal nőtt a kötések száma. A jelek szerint ez a lendület tovább folytatódik, amit az erős tulajdonosi háttér is garantál. A SIGNÁL Biztosító Zrt piaci súlya 2012 első felében 1,49 % volt, az életbiztosítási piacon 1,76 %, és végül a nem-élet biztosítási piacon 1,22 %. A folyamatos erőteljes növekedésnek köszönhetően ez az arány várhatóan tovább fog növekedni.   

Termékek:

1,  Lakossági szolgáltatások
                        - nehéz élethelyzetekhez klasszikus életbiztosítások
                        - előre látóknak befektetéshez kötött életbiztosítások
                        - kombinált szolgáltatás klasszikus+befektetéshez kötött életbiztosítások
                        - ingatlanunk védelmére lakásbiztosítások
                        - autó tulajdonosoknak kötelező felelősségbiztosítás
                        - biztonságunk érdekében balesetbiztosítások
                        - és nem utolsó sorban befektetési alapok

2, Szolgáltatások vállalkozásoknak
                        - dolgozói biztonságáért-csoportos balesetbiztosítások
                        - eszközei védelmére-vállalkozói vagyonbiztosítás


Elérhetőség:

Cím: 1123 Budapest Alkotás u. 50.
Postacím: 1519 Budapest Pf. 260
Telefon: 06-1-458 4200
Fax: 06-1-458 4260
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.