biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Union Biztosító Zrt, biztosítás kötés kalkulátor vagy váltás

Kérjük értékeljen minket...
2.71 of 5 - 7 votes
Thank you for rating this article.

Partnerünk az Union Biztosító Zrt Vienna Insurance Group

Union biztositoAz Union Biztosító Zrt az osztrák illetőségű Vienna Insurance Group egyik tagja. A Vienna Insurance Group kőzép- és kelet Európa egyik legtekintélyesebb biztosítócsoportja. Díjbevétele meghaladja a 8 milliárd eurót, és nem kevesebb, mint 24 00 dolgozót foglalkoztat. Jelenleg 50 biztosítótársaság tartozik a csoporthoz, akik 24 országban tevékenykednek. Termékeire, szolgáltatásaira jellemző a magas színvonal.

Magyarországi működését az Union Biztosítóval kezdte, majd 2008-ban megvásárolta az ERSTE Bank biztosítási szegmensét Magyarországon és még 5 másik országban. Magyarországon így 3 társaság képviseli a csoportot: az Union Biztosító Zrt, Erste Biztosító Zrt és a Erste Biztosítói Alkusz Kft. Pénzügyi stabilitása miatt vonzó az ügyfelek számára.

Az Union Biztosító Zrt kínálatában megtalálható mind az élet, mind a nem-élet biztosítások teljes termékskálája. Jellemző rá a dinamikus fejlődés, ami nem csak Magyarországon kimagasló, hanem az anyavállalaton belül is meghatározó. Alaptőkéje alapján a negyedik helyet foglalja el Magyarországon. Széles termékkínálatában mindenki megtalálhatja a neki megfelelő szolgáltatást, legyen az magánszemély, vagy vállalkozás. Jól kiépített értékesítési rendszerének köszönhetően mindenhol könnyen elérhetőek a termékei, szolgáltatásai. Ugyanezt segítik elő a technikai fejlesztések eredményei. Ilyen fejlesztés, ami rámutat a Társaság innovatív voltára az SMS-ben igényelhető utasbiztosítás. Fontos szerepet tölt be az ügyfelek elégedettségének javítása. Ennek a törekvésüknek a sikerességét bizonyítják azok a mérések, melyek szerint az Union kiemelkedő helyet foglal el az ügyfelekre való odafigyelésben, a kárrendezések méltányos ügyintézésében, és nem utolsó sorban az ügyfélkapcsolatok minőségében. Sikereit a fentieken kívül annak is köszönheti, hogy termékei folyamatosan megújulnak, rugalmasan alkalmazkodnak az ügyfelek igényeihez. A sikeres tevékenységet bizonyítja az is, hogy 2011-ben a díjbevételük elérte a 25,4 milliárd Forintot. A Társaság piaci részesedése a díjbevételek alapján 2,35 %, az életbiztosítási szegmensben 2,35 %, és a nem-élet biztosítások területén 5,07 %.  Az Union Biztosító társadalmi szerepvállalásai követendő példát jelent. Erőteljesebben 3 területen van jelen. Szociális és egészségügyi területen, képzőművészeti berkekben, illetve a környezetvédelem témakörében.  

kis nyil tartalomban Kötelező biztosítás kalkulátor
12 biztosító díja online kedvezménnyel!
  kis nyil tartalomban Casco biztosítás kalkulátor
Most még olcsóbb mint valaha!
kis nyil tartalomban Lakásbiztosítás kalkulátor
Olcsó lakásbiztosítás percek alatt!
  kis nyil tartalomban Utasbiztosítás kalkulátor
Több biztosító ajánlata egy helyen!

 

     

Termékek magánszemélyeknek:

1,  Rendkívül sokszínű élet- és nyugdíjbiztosítások
2,  Mindenre kiterjedő egészség- és balesetbiztosítások
3,  Kedvező díjszabású gépjármű-felelősségbiztosítások
4,  Személyre szabható otthonbiztosítások  
5,  Gond nélküli utazáshoz utasbiztosítások


Termékek vállalkozóknak:

1,  Minden típusú vállalkozáshoz vállalkozói vagyon- és felelősségbiztosítás
2,  Védje munkavállalóit csoportos élet-, baleset-, és egészségbiztosítással
3,  Gépjárműparkjának védelmére vállalkozások számára felelősségbiztosítás és casco
4,  Külföldi üzleti utakhoz csoportos utasbiztosítások

Elérhetőségek:    

Cím: 1082 Budapest Baross u. 1.
Postacím: 1461 Budapest Pf. 131.
Telefon: 36-1-486 4200
Fax: 36-1-486 4390
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.