biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Eub - Európai Utazási Biztosító Zrt

Kérjük értékeljen minket...
3.00 of 5 - 9 votes
Thank you for rating this article.

Partnerünk az Európai Utazási Biztosító Zrt

EUB - Európai Utazási BiztosítóAz együttélés a biztosítókkal ma már teljesen elfogadott, és megszokott. Nem kétséges, hogy szükségünk van a munkájukra, illetve az általuk felkínált termékekre, szolgáltatásokra. Igaz a biztosítók nem jótékonysági szervezetek, hanem nyereséges működésre törekedő vállalkozások. Azonban azt is látnunk kell, hogy munkájukért, illetve az általuk felkínált, biztosított lehetőségekért viszonylag kis díjazás ellenébe juthatunk hozzá. Kis teherért cserében nagy terhet vesznek le a vállunkról. Naponként tapasztalhatjuk, hogy mennyi tragédia, előre nem látott dolog történik, melyek olyan súlyos következményekkel járnak, hogy azokból az emberek segítség nélkül nem tudnának kilábalni, tovább lépni, újra kezdeni.

Azonnali EUB utasbiztosítás kötésért kattintson ide!

A biztosítás nem véletlenül tekint vissza régi múltra, hiszen az emberek hamar felismerték azt, hogy az életben előforduló kockázatokat valahogyan ki kell védeni. Kezdetben a kereskedők között vált gyakorivá a közös kárviseléssel kapcsolatos csoportosulások kialakulása, mert egyrészt nagy értékeket mozgattak, másrészt állandóan ki voltak szolgáltatva, a hatalomnak, az elemeknek, rablóknak, és még sorolhatnánk. A kezdet után egyre nagyobb területre terjedt ki a biztosítások használata.

Korunkra elértünk oda, hogy a biztosítók aktív részesei életünknek. Kapcsolódási pontok tucatjaival illeszkedik be a gazdasági élet minden területére, illetve a társadalmi szerepvállalásuk sem elhanyagolható. A biztosítók aktív tevékenységének köszönhetően a gazdasági társaságok számos olyan kockázat alól mentesítve lettek, melyek némelyike akár egyes cégek teljes bedőlését is okozhatnák. Az esetek nagy részében pedig olyan kisebb-nagyobb károkat okoznának, melyek ugyan nem okoznák egy gazdasági társaság megszűnését, de meggátolnák a fejlődését, illetve a nyereséges működést. Amennyiben pedig a cégek bevételük egy részét félretennék a káresemények, illetve a különféle kockázatok hatásainak ellentételezésére, akkor szintén nem maradna forrás a termelés növelésére, sőt várhatóan inkább visszaesést okozna. Láthatjuk, hogy a biztosítóknak nagyon fontos szerepe van a kockázatok átvállalása által a gazdaságélénkítésben, illetve az egészséges gazdasági környezet kialakításában. Manapság a biztosítók nem csak a klasszikus értelembe vett biztosítás területén vannak jelen, hanem a pénzügy szektor szinte minden ágában. Legyen az banki szolgáltatás, befektetés, alapkezelés, nyugdíjpénztár. A másik fontos terület, ahol a biztosítók mind erőteljesebben jelen vannak a társadalmi felelősségvállalás. Elősegítik a pénzügyi kultúra fejlődését, részt vesznek környezetünk védelmében, és nem utolsó sorban aktív támogatási politikát folytatnak. Gyakran szponzorálnak sport, művelődési, egészségügyi és szociális eseményeket.

Most pedig röviden ismerkedjünk meg egy az Európai Utazási Biztosító Zrt-vel. A biztosító elődje 1905-ben alakult Európai Áru és Poggyászbiztosító Rt. néven. A második világháború után 40 évig szünetelt a biztosító működése, majd végül a mai formájában 1997-ben alakult újjá, már, mint Európai Utazási Biztosító Zrt névvel. Jelenleg is ez a biztosító Magyarország egyetlen csak utasbiztosításokkal foglalkozó cége. Jelenleg a tulajdonosi hátteret a Generali-Providencia Biztosító Zrt és még két tekintélyes nemzetközi biztosító társaság alkotja. Termékeik és szolgáltatásaik színvonalára nagy hangsúlyt helyeznek. Végül, de nem utolsó sorban támogatják a belföldi turizmus fejlődését.

Termékek, szolgáltatások magánszemélyeknek:

 • Klasszikus utasbiztosítások – különféle utazásokhoz (tengerparti, repülős, stb.)
 • Külön biztosítás babysittereknek, ösztöndíjasoknak
 • Különféle téli sportok biztosítása – sí, snowboard, stb
 • Autósoknak segítség
 • Sport biztosítások
 • Külön golf biztosítás
 • Egyéb kiegészítő biztosítások
 • Külföldieknek szánt biztosítások
 • Belföldön történő utazások biztosítása
 • Végül fizikai munkát végzők biztosítása


Termékek, szolgáltatások vállalatok részére:

 • Driver vállalati biztosítás
 • Vállalatoknak Company utasbiztosítás         


Elérhetőségek:

Cím: 1132 Budapest Váci út 36-38
Telefon: 36-1-452 3580
Fax:  36-1-452 3312
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ill. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Nyitva tartás: H-Cs  8:00 – 17:00
                    Péntek  8:00 – 14:30