biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Cig Pannónia Biztosító Nyrt - Termékek és online kalkulátorok

Kérjük értékeljen minket...
3.50 of 5 - 4 votes
Thank you for rating this article.

Partnerünk a Cig Pannónia Biztosító Nyrt

Cig Pannónia Biztosító NyrtA gondolkodás az ember sajátja, melyen belül az előre gondolkodás az egyik legfontosabb része az emberi elmének. Az előre gondolkodással az ember igyekszik meglátni a várható nehézségeket, melyekre aztán előre fel is készül. Előre rákészül a váratlan dolgokra, eseményekre, melyekkel így lehetőséget teremt magának azok káros hatásainak a csökkentésére, illetve a teljes kiküszöbölésére. Ennek a felkészülések egyik legbiztosabb módja a biztosítás kötése. Az emberek többsége nem rendelkezik akkora tartalékokkal, hogy egy komolyabb káresemény megtörténte után pótolni tudja a veszteségeket, illetve az újrakezdés is lehetetlen lenne számukra. Így az emberek tömegeinek egyedül a biztosítások jelentenek alternatívát. A biztosítások előnyei még, hogy könnyen megköthetőek, hiszen számtalan helyen, és módon kapcsolatba lehet kerülni a biztosítókkal.

Másik fontos előnyük, hogy viszonylag kis összegű rendszeres befizetéssel át lehet hárítani a kockázatot a biztosítókra. A biztosítók az idők folyamán, fokozatos fejlődéssel eljutottak odáig, hogy ma már szorosan illeszkednek mind a pénzügyi rendszerbe, mind a társadalom egészébe. Fontos szerepet töltenek be az állam egészséges működésében is, hiszen olcsó forráshoz juttatják azt. Ugyanakkor fontos szerepet töltenek be a gazdasági szereplők, és a magánszféra életében is a kockázatok átvállalásával, ami révén, nincs egyik gazdasági szereplő sem nagymértékű tartalékképzésre kényszerítve, és így a felszabaduló forrásokat a gazdaság élénkítésére, a vállalkozás fejlesztésére használhatják. Nem elhanyagolható a pénzügyi kultúra fejlődéséért tett lépéseik sem. Megtaláljuk őket a társadalom szinte minden területén, ahol általában szponzorként, támogatóként jelennek meg. Ilyen megjelenési lehetőség számukra a sport, a művelődés, és a szociális terület. Fentiek alapján láthatjuk, hogy a biztosítókra szüksége van a társadalom minden szegmensének.

Ilyen biztosító a Cig Pannónia Biztosító Nyrt is. Nézzük meg röviden mit is tudhatunk róluk. A biztosítót magyar tulajdonosok alapították 2007-ben, ami ritkaság számba megy a globalizálódó világban. A legtöbb biztosító mögött tőkeerős külföldi anyacégek állnak. A vezetőség szintén magyar. A magyar tulajdonosi struktúra, és a magyar vezetés számtalan előnnyel jár, ami megmutatkozik, mind a termékek családcentrikusságában, gondoskodó voltában, mind pedig a társadalmi szerepvállalásban. A biztosító piaci részesedése díjbevételek alapján 2,57 %, Az életbiztosítási piaci részesedése 4,43 %, és nem utolsó sorban a nem-életbiztosítási piaci részesedése 0,66 %. Láthatjuk, hogy a cég erőssége az életbiztosítások területe. Látva a piaci adatokat és tudva azt, hogy egy fiatal cégről van szó, azt kell megállapítanunk, hogy egy nagyon gyorsan fejlődő, innovatív vállalkozással állunk szemben.

Ismerkedjünk meg a kínált termékekkel:

  • Mentor életbiztosítás – gyermekek számára
  • Többcélú vegyes életbiztosítás – megtakarítás és biztosítás egyben
  • Kockázati biztosítás – olyan életbiztosítás, mely az elhunyt családjának biztosít anyagi támogatást
  • Nyugdíjcélú biztosítások – nagy hozamú, hosszú távú befektetés
  • Kegyeleti célú életbiztosítás – temetéssel kapcsolatos kiadások, költségek fedezésére
  • Egyéb biztosítások – kiegészítő célú biztosítások
  • Felelősség biztosítások
  • Biztosítások gépjárművekre
  • Lakáshoz kapcsolódó biztosítások
  • Biztosítások utazáshoz


Elérhetőségek:

    Cím: 1033 Budapest Flórián tér 1.
    Postacím: 1502 Budapest Pf. 516
    Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
    Telefonszám: 36-1-5 100 200
    Fax: 36-1-247 2021
    Ügyfélszolgálat email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.