biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Tájékoztatás KGFB szerződés kötési tudnivalókról

Kérjük értékeljen minket...
3.67 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

Kedves Hölgyem/Uram!

Szeretnénk figyelmébe ajánlani tájékoztató információs anyagunkat, mely a MNB azaz a Magyar Nemzeti Bank 5/2015 (V.05) számú, a biztosítási termékek, módozatok bemutatását valamint összehasonlítását szolgáló, a biztosításközvetítés során használt elektronikus felületekről elnevezésű ajánlása, valamint a biztosítási tevékenységet szabályozó, a biztosítókról és a biztosítási tevékenységről szóló 2003. évi LX. törvény (Bit.) és a szorosan ide tartozó az Ön számára fontos általános és a biztosítási termékekre vonatkozó információs tájékoztatást, amely a www.biztoshely.hu biztosítási portál használatához is nélkülözhetetlen információkat tartalmaz.

Az információs blokkot a biztosítási kalkulátor oldalunk jobb oldalán a teljes biztosítás kötési folyamat alatt folyamatosan láthatja, bezárás esetén azt bármikor újra meg is nyithatja.

partnerunk

(2003. évi LX törvény (Bit) 45. § a ponta)

A portál használatával kapcsolatos további irányadó jogszabályok megtekinthetőek a Felhasználási feltételek című aloldalunkon, alkusz partnerünk működésével, kapcsolatosan pedig panaszos észrevételeit a panaszkezelés aloldalon oszthatja meg velünk, melyet azonnal ki is vizsgálunk.

Weboldalunkon 12 biztosító társaság kötelező biztosítási módozatát vetheti össze, melyek az alábbiak:

Aegon Magyarország Biztosító Zrt
Allianz Hungária Biztosító Zrt
Generali Biztosító Zrt
Genertel Biztosító Zrt
Groupama Biztosító Zrt
K&H Biztosító Zrt
MKB Biztosító Zrt
Posta Biztosító Zrt
Signal Biztosító Zrt
Union Biztosító Zrt
Uniqa Biztosító Zrt
Wáberer Hungária Biztosító Zrt

Kötelező biztosítási feltételek és terméktájékoztatók biztosító társaságonként:

Aegon kötelező biztosítási szabályzat
Allianz kötelező biztosítási feltételek és terméktájékoztató
Generali Biztosító gfb feltételek és biztosítási ügyféltájékoztató
Genertel kgfb feltételek
Groupama kgfb feltételek
K&H gfb feltételek
MKB kgfb feltételek
Posta kgfb feltételek
Signal kötelező biztosítási feltételek, tájékoztató
Union kgfb feltételek
Uniqa kgfb feltételek
Wáberer Hungária biztosítási feltételek

Biztosítási portálunkon határozatlan tartalmú egyedi kötelező gépjármű felelősségbiztosítások megkötésére van lehetőség mely igénybe vehető magánszemélyek és cégek részére is egyaránt. Amennyiben Önt inkább céges flotta biztosítás érdekelné, abban az esetben ide kattintson!

Szeretnénk felhívni látogatóink figyelmét, hogy kötelező gépjármű felelősségbiztosítás módozat esetében portálunk nem az összes árajánlatot hasonlítja össze. Az alapadatok megadását követően a kalkulátorunk a biztosítók árajánlatait a legolcsóbbtól a legdrágábbig rendezi Önnek. Ezen kívül a biztosítók neve mellett megtalálható "csillagozott" értékek szerint is összevetheti a lehetőségeket. A csillagozott értékek 1-5 csillagig szerepelnek, mely értékeket az Ügyfeleink visszajelzései alapján valamint a saját tapasztalataink szerint kalibráltunk be. Egyéb rendezési lehetőség oldalunkon nem létezik, ugyanis ezen biztosítási módozat esetében a biztosítók szolgáltatása azonos.

Portálunkon a kötelező biztosítás mellett az alábbi kiegészítő biztosítások igényelhetőek még:

Aegon All-in gépjármű biztosítás
Allianz kiegészítő assistance biztosítás
Allianz életbiztosítási szolgáltatás
Allianz kötelező plusz biztosítás
Allianz kiegészítő bázis casco biztosítás
Allianz kiegészítő törés casco biztosítás
Generali Autós segítségnyújtás
Generali AutósTárs jogvédelem
Generali bennülők balesetbiztosítása
Generali poggyászkár biztosítás
Generali kátyúkár biztosítás
Generali természeti kár biztosítás
Generali Önvédelem biztosítás
Genertel assistance
Genertel minicasco extra
Genertel lopás casco
Genertel bennülők balesetbiztosítása
Genertel kerékpár biztosítás
Groupama kárexpressz szolgáltatás
Posta okozói biztosítás
Posta kiegészítő balesetbiztosítás

Az alább felsorolt kiegészítő biztosítások tetszőlegesen szabadon választhatóak a megkötendő kötelező biztosítás mellé, viszont azoknak kiajánlása teljes mértékben automatikus, és csak azon termékeket ajánlja fel a rendszerünk, melyek a hatályos feltételek értelmében köthetőek is az adott gépjárműre.

Kötelező biztosítás mellé köthető casco biztosítási ajánlatok: Tájékoztatjuk Önt, amennyiben az Ön által kalkulált gépjárműre elérhető casco biztosítási ajánlat is, akkor azt a díjtarifák oldalon a kalkulátorban meg is jelenítjük Önnek, így Ön egyszerre tekintheti át a kötelező biztosítási és a casco biztosítási lehetőségeket is. Az itt megjelentetett casco biztosítási lehetőségek alapértelmezetten 10% 100.000.-Ft-os önrésszel történnek kiajánlásra, de ez a kalkulátorunkban szabadon igényre szabható. A kötelező biztosítás mellé köthető casco biztosítás termék jellemzőit a kalkulátorunkban a casco szóra kattintva részletezzük is Önnek. Amennyiben kötelező biztosítása mellé szeretne casco biztosítást is kötni, kérjük, hogy a gépjármű extra felszereltségét, valamint a védelmi felszereltségeket pontosítsa! Az oldalunkon megkötött casco biztosítási szerződések kockázatviselés kezdete 0 km-es gépjármű esetében azonnali, egyéb esetben pedig a szemlézést követően, vagy a kötvény kézhez vételét követően indul el. A rendszerünk kgfb + casco együttes szerződés kötés esetén természetesen az együttkötési kedvezményeket is belekalkulálja a kiajánlott díjakba.

Kötelező biztosítási díjak: A weboldalunkon kikalkulált díjak tartalmazzák a biztosítók által meghirdetett kedvezmény lehetőségek nagy részét. Ezen kívül megjelenítjük Önnek az éves díjat, a baleseti adóval növelt éves díjat, a fizetési ütem szerinti díjat, a fizetési ütem szerinti baleseti adóval növelt díjat, a fizetendő első díjat valamint a fizetendő első baleseti adóval növelt díjat. A megjelenített árakon felül semmiféle plusz költségekkel nem kell számolnia, szolgáltatásaink minden egyes ügyfelünk részére díjmentes. Rendszerünk nem csupán biztosítás kötésre használható hanem tájékozódásra is.

Egyedi igényekkel, kérdésekkel észrevételekkel kapcsolatosan állunk rendelkezésére telefonszámunkon, valamint email címünkön is.

06-70-330-6065
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.