biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Árgarancia

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 4 votes
Thank you for rating this article.

A www.biztoshely.hu biztosítási portál minden esetben állja a szavát! A weboldalunkon a díjszámító rendszerekben megjelenített árakra úgy tekintünk, mintha azokat személyesen beszéltük volna meg, és mivel ez a legbiztosabb hely biztosításainak kezelésére GARANTÁLJUK az árak helyességét!

Mit jelent a garancia pontosan?

A 100% árgarancia annyit tesz, hogy szavatoljuk Önnek azt, hogy a díjszámító rendszerünk által elfogadott díjat fogja fizetni az elkövetkező egy teljes biztosítási évben!

Mit teszünk ezért?

A díjszámító rendszerek használata közben, igaz Ön ezt nem láthatja, de kettő tarifáló rendszer ellenőrzi az árakat. A tévedés lehetősége szinte kizárt! Amennyiben mégis előfordulna a hiba, akkor a kiválasztott díj és a kötvényesített díj különbségét mi 100%-ban megtérítjük Önnek!

A garanciavállalás feltételei:


1.- Abban az esetben nem vállalunk felelőséget az árakért, amennyiben a hiba téves adatmegadás miatt jött létre. Minden esetben fontos, hogy online kalkulátor rendszereinkben mindig a pontos és helyes adatokat adja meg, különben nem a valós adatokkal kötvényesít a biztosító, vagy pedig a BM rendszerből ellenőrzött adatok értelmében módosítja a szerződést, mely árváltozással járhat!

2.- Az árgarancia alapfeltétele továbbá az, hogy az általunk átküldött szerződést figyelmesen olvassa át, és az esetleges elírások, vagy hibák javítására 3 munkanapon belül hívja fel a figyelmünket! Amennyiben ez nem történik meg továbbítjuk az anyagot a választott biztosító részére. Ez esetben utólagos árgarancia érvényesítésre már nincs lehetőség! 

Új hírek: