biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Mondial Assistance Biztosító termékeinek bemutatása, biztosító elérhetőségei

Kérjük értékeljen minket...
2.42 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.

A Mondial Assistance a világon az egyik létező legnagyobb biztosító, amely különleges biztosításokat ajánl és rendkívül széles szolgáltatásokat ad az ügyfélnek. Nagyon sok szinte mindenre kiterjedő utasbiztosításokat nyújt és körülbelül 9300 utazásszakértő munkatárssal rendelkezik a világon. Az egészségügyi hálózat, amivel rendelkezik, közel 240 országban teszi lehetővé, hogy megbízható orvosi ellátás legyen a régióban. A segélyhívó szolgálat 24 órán át elérhető és kereshető.

Azonnali Mondial utasbiztosítás kötésért kattintson ide!

Ez a nagy múlttal rendelkező cég az első osztályú termékekkel garantál széles választékot magánszemélyeknek, családoknak és üzletembereknek, de ide tartoznak a diákok és nászutasok, valamint nagyon sok olyan ember, akik utazásra adták a fejüket. Ennek a cégnek Párizsban van a székhelye és 5 kontinensen több mint 28 országban jelen vannak. Szolgáltatásukat egyedülálló és páratlan felkészültséggel biztosítják, bárkinek védelmet nyújtanak, aki utazni kíván. Az egyik küldetésüknek azt tekintik, hogy bárhova menjen, vagy bárhol éljen a biztosított, segítséget kapjon.

Több mint 10 millió ügyfélnek nyújt támogatást a Mondial Assistance Biztosító, így amennyiben ön arra készül, hogy csatlakozzon, akkor egy mindent átfogó hálózatot tudhat a háta mögött. Nem kell aggódnia, mert bármilyen messze is utazik, mindig lesz, aki támogatja önt. Utazása során a 24 órás segélyhívót bármikor tárcsázhatja, hogy ha baj van. A Mondial Assistance Biztosító – segélyhívó központ - elérhetőségei az alábbiak: Telefon:+ 36 1 814 9500, Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Fax:+ 43 1525 03 888.

Most essen szó pár biztosítási szolgáltatásokról, feltétlenül meg kell említeni a következőket, amikor a Mondial Assistance Biztosító termékeinek bemutatása a téma.  Az első az Őrangyal utasbiztosítás, ami azoknak az embereknek kedvező, akik sokat utaznak, vagy esetleg többen utaznak. A következő az Útlemondási biztosítás, ami akkor hasznos, hogyha valamilyen váratlan esemény miatt le kell mondani utazásunkat és semmiképpen se tudjuk megoldani a helyzetet. A következő a Családi kedvezményes utasbiztosítás, ez a módozat családosoknak nyújt kedvezményt és így meg tudja óvni szeretteit. Az utolsó a Jármű asszisztencia-szolgáltatás, ami védelmet nyújt, hogyha autóval vagy más gépjárművel megyünk nyaralni vagy rövidebb időre elutazunk valahova.

Egészen biztos, hogy a Mondial Assistance Biztosító termékei közül mindenki ki tudja választani a neki hasznos és szükséges konstrukciót, így a fenti elérhetőségek bármelyikén keresni lehet a társaságot, de oldalunkon keresztül is elérhetők és megköthetők termékeik.
 

Új hírek: