biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Casco biztosítás kalkulátor 2024/2025 ➡️ olcsó casco kötés

Kérjük értékeljen minket...
4.48 of 5 - 29 votes
Thank you for rating this article.

Casco biztosítási kalkulátor és a fogalmakSzinte hihetetlen, de sokan nem is tudják azt, hogy mi az a casco biztosítás és mire való! Ezzel nincs is semmi gond, de akkor hogyan tudják az emberek, hogy hogyan kell védekezni az esetlegesen bekövetkezett károk ellen?

Mi tudjuk a pontos válaszokat, és meg is osztjuk ezt most Önnel!

Számolja ki casco biztosítását itt!


Casco biztosítás
2024 - 2025 évre érvényes kalkulátor rendszerünk használatakor bizonyosan Ön is észreveszi azt a tényt, hogy a casco szerződések 2024 és 2025 évre még kedvezőbbek lettek(lesznek). A díjak alacsonyan tartásában fő szerepet játszik a biztosítási termék jó kárstatisztikai eredménye és a piaci versenyhelyzet. Eme előnyös beárazást érdemes kihasználnia amennyiben erre szükségességet lát.

Casco biztosítás szerződését megkötheti pár perc alatt a weboldalunkon is, vagy akár telefonos illetve üzenetes megkeresésére a segítségére is lehetünk mi is, sőt, akár közösen is megkereshetjük a legoptimálisabb casco biztosítási lehetőségeket.

A casco biztosítás 2024 és 2025 évben is a gépjármű teljes védelmére való. Eme biztosítási módozattal óvhatjuk meg értékünket a lopás, részlopás, törés, totálkár, és elemi kár kockázatoktól. Ez a biztosítási termék ugyan nem kötelező érvényű a gépjármű tulajdonosokra, de aki rendelkezik egy ilyen szerződéssel, már nyugodtan hajthatja le este a fejét, mert megtett minden tőle tehetőt értékének megóvása érdekében!

Számoljon velünk, hogy kihasználhassa az alábbi előnyöket:

  • Casco biztosítás kalkulátor rendszer - 12 személyre szabott ajánlat
  • Teljes védelem kedvező áron!
  • Gyors és rugalmas ügyfélszolgálat - ingyenes teljes körű ügyintézés!
  • Kényelmes, online biztosítás kötés egyszerűen
  • Casco biztosítás váltás esetén mi felmondjuk meglévő szerződését is!


Casco biztosítási fogalmak és tudnivalók:

Casco váltás:
Meglévő casco biztosítás szerződését érdemes 1-2 évente felülvizsgálni mert a biztosítók ajánlatai teljes mértékben eltérnek egymástól! Ebben nagy segítségére lehet a casco biztosítás kalkulátor rendszerünk, ahol 5 perc alatt 12 biztosító ajánlatát nézheti meg, szerződését pedig 10 percen belül akár meg is kötheti!

Minden információ a casco biztosítás váltás lehetőségéről itt!

Casco biztosítás kötés új gépjárműre:
Amennyiben új járművet vásárol, akkor nem érdemes a szalonban megkötnie a casco szerződését, ugyanis az esetek nagy többségében ott jó ha 3-4 ajánlatból választhat. Érdemes ebben az esetben igénybe vennie a segítségünket, mert mi tudjuk prezentálni azt amire szüksége van! Biztosítói kapcsolataink révén sok esetben még a casco kalkulátor által megjelenített árakból is tudunk engedményeket adni, emiatt vegye fel a kapcsolatot velünk!

Casco biztosítás használt járműre: Hiába van Önnek 4-5-8-10 éves autója, tudnia kell, hogy azokat is gyakran lopják, illetve a saját hibás károk is előfordulhatnak Önnel! Jobb az ilyen lehetséges esetekre előre felkészülni! Casco kalkulátor rendszerünkben megkeresheti a legjobb ajánlatot, melyet meg is köthet online!

Mit jelent az önrész fogalma?
A biztosítók a casco módozatoknál úgynevezett önrészt alkalmaznak, mely két részből áll. Egyszer a százalékos önrész, mely 10-20-30%-os lehet és még a pénzbeli Önrész is, ami 25.000.-Ft.-tól akár 1 millió forintig is kiterjeszthető, mely nagyban függ a gépjármű értékétől. Azt kell tudni, hogy kötés alkalmával mind a két tételből  választani kell, és káresemény esetén minden esetben a nagyobb összeg kerül levonásra. Pl: Amennyiben Ön 10% és 150.000.-Ft.-os önrészt választ, akkor egy 600.000.-Ft.-os kár esetén 150.000.- Ft-os önrésszel számolhat, ugyanis az a nagyobb tétel.

A casco önrészt a biztosítók azért alkalmazzák, mert a közös kockázatvállalással próbálják meg az Ügyfeleket ösztönözni a nagyobb figyelemre és óvatosságra. Ez valamilyen szinten talán érthető is.

Casco biztosítás hitellel terhelt gépjármű esetén:
Hiteles gépjárművek esetén a bank előírhatja kötelezően a casco biztosítás megkötését. Erre azért van szükség, mert a bank be akarja biztosítani azt, ha káresemény történne, akkor az ő követelése ki legyen, vagy ha úgy tetszik vissza legyen fizetve. Ez általában alapfeltétel a hitel folyósítása előtt. Figyelem!!! A casco biztosítás nem jó mindenre, úgy is fogalmazhatunk, hogy általában csak a kár nagy mértékű enyhítésére szolgál! Hitellel terhelt gépjárművek esetén nem óv meg minket a Forint illetve a Devizák értékének ingadozásától! Könnyen előfordulhat az a helyzet, hogy egy régebben felvett hitel esetén, ha a gépjárművünket káresemény éri, a casco által megtérített összeg nem fogja fedezni a bank által követelt összegeket! Ezt nem is várhatjuk el a biztosításunktól, ugyanis az a gépjármű aktuális értékét téríti a kiválasztott önrészek levonása után! Ezt kérjük minden esetben tartsa szem előtt!

Új hírek: