biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Posta Biztosító Zrt és online kalkulátorok

Kérjük értékeljen minket...
4.50 of 5 - 4 votes
Thank you for rating this article.

A Posta biztosító Zrt 2003 óta működik Magyarországon, a Magyar Posta Zrt., valamint a német  Talanx International AG közös leányvállalataként. A társaság az legnagyobb lépésben növekedő biztosítók közé sorolható a hazai szektorban. A közel 70 százalékos tulajdonrésszel bíró német anyacég biztosítja a fúzió számára a tőkeerős, biztos anyagi hátteret és a több évszázados tapasztalatot. Ehhez adódik a Magyar Posta Zrt. több, mint 140 éves szakmai múltja, mellyel a biztosítási szolgáltatások terén is igyekszik mindig a maximumot nyújtani és folyamatosan megújulni.

A Posta biztosító Zrt cégfilozófiájának lényege olyan termékek, konstrukciók piacra vitele, melyek megfizethetők, az ügyfelek számára könnyen átláthatók és megérthetők. A biztosítók árképzései között talán az egyik legkedvezőbb a Posta biztosítóé. 

A Posta biztosító Zrt. gépjármű biztosításai között természetesen ott található a kötelező biztosítás, mely minden üzembentartó számára kötelezően előírt. Azonban köztudott, hogy ez a fajta biztosítás nem téríti meg a károkozó autójában keletkezett károkat. Ennek megoldására fejlesztette ki a Posta biztosító Posta Casco biztosítást, valamint a Posta AutóŐr kötelező gépjármű felelősségbiztosítás mellé az Okozói kiegészítő biztosítást. A PostaAutóŐr megkötésekor sok kedvezmény érvényesíthető és több -féle kiegészítővel lehet teljessé tenni a védelmet.

kis nyil tartalomban Kötelező biztosítás kalkulátor
12 biztosító díja online kedvezménnyel!
  kis nyil tartalomban Casco biztosítás kalkulátor
Most még olcsóbb mint valaha!
kis nyil tartalomban Lakásbiztosítás kalkulátor
Olcsó lakásbiztosítás percek alatt!
  kis nyil tartalomban Utasbiztosítás kalkulátor
Több biztosító ajánlata egy helyen!

 

A család anyagi hátterét megalapozó vegyes életbiztosítás a Posta ÉrtékŐr konstrukció, mellyel a még a gyerekek továbbtanulása is bebiztosítható, a Posta TestŐr pedig olyan balesetbiztosítás, mely igen jó feltételekkel köthető, térít a legkisebb porcleválástól a komoly balesetekig. A halál esetén térítő konstrukció a Posta ÉletŐr, melynek megkötésével legalább anyagi könnyebbséget teremtünk hozzátartozóinknak, ha velünk valami történne. A Posta biztosító Zrt. minden nemű biztosításához tartozik egy kalkulátor, melynek használatával bármely termék esetén könnyen és gyorsan utánaszámolhatunk, melyik módozat a leginkább megfelelő számunkra, családunk számára. Oldalunkon is elérhető a Posta biztosító bármely terméke és az itt működő kalkulátor segítségével is lehet a díjakról, szerződéses feltételekről tájékozódni.

Minden háztartás legféltettebb kincse az ingatlan, akár saját, akár bérelt lakásban él a család. A Posta FészekŐr egy olyan lakásbiztosítás, mellyel teljes anyagi biztonságot élvezhetünk lakóhelyünk és vagyontárgyaink tekintetében egyaránt. Természetesen a biztosítónak arra az esetre is van megfelelő ajánlata, ha utazásra készül a család, erre az alkalomra a legmegfelelőbb, ha Posta UtasŐr biztosítást kötünk. Ezt a biztosítás fajtát bárki megkötheti, akár üzleti, akár magánútra készül. Önnek egy utazás előtt nincs más teendője, mint használni a Posta biztosító kalkulátor rendszerét és kiválasztani a legjobb biztosítást.

A Posta biztosító Zrt. stratégiája egy igen megalapozott és felfelé ívelő tendenciát eredményező komoly üzleti tervre épül. Szolgáltatásait, termékeit a folyamatos innováció jellemzi, fejlesztései során főként az ügyfelek érdekeit tartja szem előtt. Épp ezért fejleszti a jövőben is népszerű ágazatát, a bankbiztosítási modellt, melynek forgalma az előző években minden tervezett eredményt túlszárnyalt. Önnek bármely termékre lesz szüksége a Posta biztosító Zrt oldalán elérhető kalkulátorok segítségével szinte azonnal láthatja az egyes biztosítási fajták részletes leírását, a díjakat és a szerződéses feltételeket. A kalkulátorok segítségével látható, hogy az alapbiztosításokhoz milyen kiegészítők választhatók és milyen kedvezmények érvényesíthetők.

Cím: Budapest, Bég u. 3-5, 1022
Telefonszám: (1) 200 4800