biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Tájékoztatás Utasbiztosítási szerződés kötési tudnivalókról

Kérjük értékeljen minket...
3.75 of 5 - 4 votes
Thank you for rating this article.

Kedves Hölgyem/Uram!

Szeretnénk figyelmébe ajánlani tájékoztató információs anyagunkat, mely a MNB azaz a Magyar Nemzeti Bank 5/2015 (V.05) számú, a biztosítási termékek, módozatok bemutatását valamint összehasonlítását szolgáló, a biztosításközvetítés során használt elektronikus felületekről elnevezésű ajánlása, valamint a biztosítási tevékenységet szabályozó, a biztosítókról és a biztosítási tevékenységről szóló 2003. évi LX. törvény (Bit.) és a szorosan ide tartozó az Ön számára fontos általános és a biztosítási termékekre vonatkozó információs tájékoztatást, amely a www.biztoshely.hu biztosítási portál használatához is nélkülözhetetlen információkat tartalmaz.

Az információs blokkot a biztosítási kalkulátor oldalunk jobb oldalán a teljes biztosítás kötési folyamat alatt folyamatosan láthatja, bezárás esetén azt bármikor újra meg is nyithatja.

partnerunk

(2003. évi LX törvény (Bit) 45. § a ponta)

A portál használatával kapcsolatos további irányadó jogszabályok megtekinthetőek a Felhasználási feltételek című aloldalunkon, alkusz partnerünk működésével, kapcsolatosan pedig panaszos észrevételeit a panaszkezelés aloldalon oszthatja meg velünk, melyet azonnal ki is vizsgálunk.

Alkusz cégünk 5 biztosító társaság termékét kínálja a utasbiztosítási módozat esetében, melyek az alábbiak:

Allianz Biztosító Zrt.
Aegon Biztosító Zrt. - A kalkulátorba történő integrálás folyamatban
EUB - Európai Utazási Biztosító Zrt - A kalkulátorba történő integrálás folyamatban
Mondial Biztosító - A kalkulátorba történő integrálás folyamatban
Uniqa Biztosító Zrt

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy utasbiztosítás módozat esetében portálunk nem az összes árajánlatot hasonlítja össze. A biztosítási ajánlatokat viszont kettő féleképp hasonlítjuk össze Önnek. Alapesetben a biztosítási díjakat a legolcsóbbtól a legdrágább ajánlatokig rangsoroljuk, de a biztosítók neve mellett megtalálható "csillagozott" értékelési szempontok szerint is összevethetőek a biztosítási lehetőségek, melyeket cégünk saját tapasztalatai és az Ügyfeleink visszajelzései alapján kalibráltunk be. Amennyiben az alábbi rendezési stratégia szerint mégsem tudna dönteni az ajánlatok között, kérje segítségünket a 06-70-330-6065-ös telefonszámunkon, vagy e-mail címünkön itt: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Mivel weboldalunkon az utasbiztosítási kalkulátor fejlesztése zajlik, és a rendszer jelenleg az Allianz Biztosító és az Uniqa Biztosító díjait számolja, amennyiben Ön az Aegon, EUB vagy a Mondial termékekre és árakra is kíváncsi lenne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségeinken.

Fontos technikai tájékoztatás: Tájékoztatjuk Önt, hogy előfordulhat az, hogy az itt felsorolt biztosítók közül valamelyik társaság a kalkuláció folyamán nem ad ajánlatot. Ennek oka lehet biztosítói rendszer leállás, frissítés, esetleg karbantartás miatt.

Milyen utasbiztosítási szerződés köthető meg weboldalunkon? Jelen pillanatban napi díjas termékek köthetőek oldalunkon magánszemélyek és/vagy cégek részére egyaránt. Komplexebb biztosítási igények esetében, esetleg csoportos utasbiztosítási szerződéssel kapcsolatosan lépjen velünk kapcsolatba!

Az utasbiztosítási feltételeket tájékoztató oldalunkon természetesen azonnal megnézheti, de ha a kalkulátorban a kiválasztott biztosító mellett a kérdőjelre kattint, ott is átolvashatja a biztosítási feltételeket.

Allianz utasbiztosítási feltétel
Uniqa utasbiztosítási feltétel

Utasbiztosítási díj rendezése: A weboldalunkon megkötött utasbiztosítási szerződések jelen pillanatban még csak átutalásos díjfizetéssel köthetőek meg. Az átutalás a Proviti Biztosítási Szolgáltató Kft kifejezetten utasbiztosítási díjra elkülönített számlaszámára indítható. A szerződés megkötését követően a biztosítás véglegesítéséhez szükségünk van az aláírt megbízási szerződésre, valamint az átutalási igazolásra is. Amint ezt megküldi részünkre, szerződését feldolgozzuk, továbbítjuk a választott biztosító részére, valamint átutaljuk a biztosító számlaszámára az összeget. Ezután a biztosító kiállítja és megküldi részünkre a biztosítási kötvényt, melyet kollégáink a lehető legrövidebb időn belül megküldenek Önnek meyet követően a kiválasztott biztosítás elindul a szerződésben megadott időpontban.

Tájékoztatjuk Önt, hogy a portálunkon megkötött utasbiztosítási szerződések elutasítására a biztosító társaságoknak ugyan van lehetőségük, de gyakorlatilag erre cégünk még nem látott példát. Amint az utasbiztosítási kötvény a kezében lesz, már biztosan tudhatja, hogy a megkötött szerződés érvényes.

Egyedi igényekkel, kérdésekkel észrevételekkel kapcsolatosan állunk rendelkezésére telefonszámunkon, valamint email címünkön is.
06-70-330-6065
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.