biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

K&H Biztosító Zrt termékei és online biztosítási kalkulátor

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 7 votes
Thank you for rating this article.

Partnerünk a K&H Biztosító Zrt

K&H Biztosító ZrtA K&H Biztosító Zrt a K&H Csoport tagja. A csoport tulajdonosa 100 %-ban a belga KBC Bank. Az erős tulajdonosi háttérnek köszönhetően a társaság dinamikus fejlődése biztosított. A biztosító termék kínálata felöleli a teljes élet-és nem-élet biztosítás területét. Nagy előnye az erőteljes jelenlét az egész ország területén, amit többek között a K&H Bank fiókjai biztosítanak. A cég nagy súlyt helyez arra, hogy az ügyfélkapcsolat ne merüljön ki azzal, hogy létrejön a szerződés, hanem törekszik a folyamatos kapcsolattartásra, ami úgy jelenik meg, mintha házi biztosítói tanácsadóval rendelkezne az ügyfél.

Fontos itt megemlíteni, hogy 2012-ben a K&H Biztosító Zrt nyerte el „Az év fogyasztóbarát biztosítója” díjat. A biztosító folyamatosan fejleszti termék kínálatát, új termékek bevezetésével, illetve a régebbi termékek személyre szabásával. Sikerként könyvelheti el a vállalat, hogy 2011-ben megugrott a piaci részesedése, olyannyira, hogy például a gépjármű felelősségbiztosítás területén második helyre ugrott. Ezen kívül több más területen is dinamikusabban növekedett a teljesítménye 2011-ben, mint a piac többi szereplőéjé. A K&H Biztosító Zrt paci részesedése 3,78 %, ezen belül az életbiztosítás piaci részesedése 2,89%, míg a nem-életbiztosítási területen 4,70%.

Lakossági termékek:

 • Megtakarítással kombinált életbiztosítási csomagok
 • Kockázati életbiztosítások, melyek között találhatunk élet- baleset- és egészség biztosításokat
 • Gépjármű felelősségbiztosítás
 • CASCO  
 • Nagy választékban otthonbiztosítások
 • Kedvező kondíciójú utasbiztosítások


Vállalti termékek:

 • Vállalkozások számára kifejlesztett életbiztosítások
 • CASCO és felelősségbiztosítás
 • Előnyös vagyon és felelősségbiztosítások
 • Biztosítás géptörésre
 • Saját és bérelt ingatlanokra otthonbiztosítás
 • Biztosítások társasházak igényeinek kiszolgálására
 • Gyorsan megköthető utasbiztosítások


Elérhetőség:

Cím: 1095 Budapest Lechner Ödön fasor 9.
Postacím: Budapest 1851
K&H TeleBiztosító :  36-1-335 3355;   36-20-335 3355;   36-30-335 3355;   36-70-335 3355
Központi telefon: 36-1-468 8188
Fax:  36-1-461 5276

A pénzügyi élet egyik legaktívabb szereplői a biztosító társaságok. Maga a biztosítás intézménye is régi múltra tekint vissza. Először az ókorban találkozhatunk vele. Akkoriban a legnagyobb kockázatot a kereskedők vállalták azzal, hogy nagy értékeket mozgattak nagy távolságokra. Ezeknek az áruknak a célba érését számtalan veszély fenyegette. Ennek kiküszöbölésére a kereskedők un. veszély csoportokat hoztak létre, azaz összefogtak egymással, hogy amennyiben egyiküket kár éri a többiek arányosan elosztva kifizették neki a veszteségét. A kezdeti lépések után a biztosítás intézménye egyre nagyobb teret nyert mind földrajzilag, mind a felhasználás gyakoriságát és sokrétűségét nézve is.

A XIX. század végére már olyan nagy azonos érdekű veszély csoportok jöttek létre, hogy maga a biztosítási folyamat tervezhetővé vált, ami így alapját képezte a mai értelemben vett biztosító társaságok létrejöttének. A biztosítók működése üzleti alapra állt. Jelenlétük egyre erőteljesebben érezhető volt a gazdasági életben. A gazdasági élet szereplői is, és a magánszféra is megértette, hogy szükség van a biztosítók munkájára, ami azt eredményezte, hogy radikális növekedésnek indult az üzletág. A biztosítók lettek a legfőbb kockázatvállalók, amivel nagy mennyiségű anyagi forrást szabadítottak fel a gazdaság területén, illetve vontak be a magánszférából. Ugyanakkor a magán emberek életére is pozitív hatást gyakorolt a biztosítók munkája, hiszen az ő kiszolgáltatottságuk is csökkent a kockázatokkal szemben. A biztosítók tőkeerejüknél fogva mind lassan a pénzügyi szektor minden ágában megjelentek. Úgy a banki, a befektetői, alapkezelői, nyugdíjpénztári területen is.

Folyamatosan növelték jelenlétüket a társadalmi élet területén is, ahol elsősorban támogatóként, szponzorként tevékenykedtek. Manapság ez a fajta jelenlét tovább erősödik, ahogyan már részt vesznek a biztosítók a közösségi tudat fejlesztésében is, azáltal, hogy felvállalták például a környezetvédelem és a pénzügyi kultúra fejlesztésének ügyét is. Ismerkedjünk meg most a K&H Biztosító Zrt-vel.