biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

AIG Biztosító Zrt

Kérjük értékeljen minket...
4.00 of 5 - 4 votes
Thank you for rating this article.

A világ vezető vagyon és felelősségbiztosítási és nem –életbiztosítási cégeként ismerjük az AIG Biztosító Zrt-t. Több, mint 70 millió ügyfél tartozik a szárnyai alá az egész világon. Szakmai tapasztalatával és rendkívül kedvező pénzügyi helyzetével biztosítja, hogy mind a vállalatokhoz tartozó vagy a lakosságba tartozó kliensek esetében kivívják az ügyfelek teljes bizalmát. A globális biztosítással foglalkozó üzletág más elnevezése az AIG és az AIG Inc. A fedezettel kapcsolatos szolgáltatásokat megtalálja weblapunkon, szét tud nézni csoportos utasbiztosítási, csoportos balesetbiztosítási szolgáltatásaink között, amik eltérő jelleggel rendelkező társaságoknak nyújtanak személyre szabott megoldásokat.

Az AIG Biztosító Zrt igen széles körű szolgáltatásai közül néhány, a teljesség igénye nélkül. A Csoportos Baleset és Betegbiztosítási terméke esetében az AIG a gazdálkodással foglakozó társaságok alkalmazottjainak nyújt gazdaságilag kedvező és eredményes védelmet. Tehát itt Ez a konstrukció valamilyen betegség okán szükségessé váló kórházi ápolás, vagy műtét után fizet a munkavállalóknak, hogy ebből tudják megtéríteni az egészségügyi ellátást, így gyorsabban tud felépülni az illető.

A módozat fedezete igen széleskörű, az alábbiakra terjed ki: kórházi napi térítés, baleseti halál, műtéti térítés, csonttörés-biztosítás, égési sérülések, kritikus betegségek, baleseti költségtérítés, részleges baleseti keresőképtelenség, baleseti eredetű keresőképtelenség, baleseti eredetű rokkantság. A módozat mellé rendelhető ingyenes szolgáltatások: baleseti teljes rokkantság kiterjesztése: biztosított személy átképzésének költsége, kórházi napi térítés kiterjesztése: kóma esetén külön térítés, baleseti halál kiterjesztése: temetkezési  költségek, baleseti rokkantság kiterjesztése: kerekesszék költsége.

A Csoportos üzleti utasbiztosítás külföldi utazások során előforduló mindennemű eseményre fedezetet biztosít.. Ez a biztosítási forma a külföldre munka ügyben elutazó alkalmazottaknak és alvállalkozóknak nyújt teljes körű biztosítási szolgáltatást. Ezek a lehetőségek az ön kedvére mixelhetőek és ezzel a mozzanattal a Önhöz leginkább közel álló csomagot tudja összeállítani.

Az AIG Biztosító Zrt a fuvarozókra is gondolt, remek konstrukciót kínál, ez a kamionosok biztosítása az AIG Truck. Ez a módozat lehetővé teszi a fuvarozók, szállítók és más vállalatok, vagy jármű flották számára a védelmet. Teljes körű betegbiztosítást, balesetbiztosítást tartalmaz a csomag. Ennek a módozatnak két ága van még ezen kívül: Az AIG Truck Belföld: minden féle baleset ellen fedezetet nyújt, még a korházi 1 napra jutó ellátást is fedezi, de munkaképtelenség és égési sérülések esetén is védelmet jelent. Akár, ha egy műtétre kerülne sor, azt is fedezi ez az összeállítás. Az AIG Truck Külföld: a nemzetközi kereskedelemben dolgozóknak nyújt segítséget, fedezetet és védelmet. A papírmunka elenyésző, mivel nem emberhez, hanem az adott járműhöz kötődik a biztosítás.(rendszámhoz).

Az AIG Biztosító Zrt kiváló biztosítási kínálataihoz minden esetben hozzátartozik az éjjel nappal igénybe vehető asszisztencia szolgáltatás, mely természetesen a világ bármely részéről elérhető magyar nyelven. A társaságbármelyfajta szolgáltatása alakítható személyre szabható, így minden ügyfél – legyen cég, vagy magánszemély – a maga igényeinek és pénztárcájának megfelelő módozatra szerződhet.

Oldalunkon megtekinthető az AIG Biztosító Zrt összes biztosítási szolgáltatása, a kalkulátor használatával kiválasztható a kívántcsomag és egy írásos alkuszi megbízás birtokában már intézzük is a szerződéskötés Ön helyett.


A biztosító elérhetőségei:

AIG Europe Limited Magyarországi Fióktelepének székhelye:

1133 Budapest, Váci út 76.
Capital Square II. torony 5. emelet

Levelezési cím:
1426 Budapest, Pf. 358
Tel: +36 1 801 0801
Fax: +36 1 801 0899
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.