biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Munkanélküliségi biztosítás azaz jövedelemkiesés biztosítás kalkulátor

Kérjük értékeljen minket...
3.22 of 5 - 9 votes
Thank you for rating this article.

Munkanélküliségi biztosítás kalkulátorEgy családban a családfőnek mindig vannak kötelezettségei. Hónapról hónapra gondoskodni kell a csekkek és a pénzügyi követelések teljesítéséről, és akkor még meg sem említettük a bevásárlások és a családi programok költségeit. Mindezekhez szükség van egy anyagi biztonságra, amit az emberek a munkájukkal érnek el. De mi történik akkor, ha a biztonságot adó munkahely megszűnik? Esetleg elbocsájtják onnan, mert mondjuk létszám leépítés történne? Ugye erről nem kell bővebben írnunk! Mindenki tudja a választ.Eme nem kívánatos esemény áthidalása érdekében alkotta meg az APRIL CEE Development Kft, aki az April csoport tagja - Franciaország vezető biztosító társasága - a munkanélküliségi biztosítás módozatot, azaz a jövedelemkiesés biztosítást. E termék nyújthat védelmet arra az átmeneti időszakra, míg megtalálja új, biztonságot adó munkahelyét. Mivel az állami támogatások e téren sem nyújtanak elégséges feltételeket, így jó ha mindenki felkészül egy ilyen váratlan, de könnyedén előforduló lehetőségre.

A munkanélküliségi biztosítás vagy más néven jövedelemkiesés biztosítás 4 eseményre biztosít védelmet, melyek részei az alábbiak:

  • Amennyiben rendes felmondással bocsájtják el munkahelyéről, akkor a biztosítás a kiválasztott módozatnak megfelelően 50 és 250 ezer forint térítést nyújt Önnek akár 6 hónapon keresztül.
  • A keresőképtelenség modul akkor fizet, amennyiben egy nem várt betegség következtében keresőképtelen állományba kerülne. Ez esetben 25 és 125 ezer forintnyi rendszeres térítést kap akár 7 hónapon át a biztosítótól.
  • Amennyiben baleseti okokból kifolyólag rokkantság vagy maradandó egészségkárosodást szenvedne el, abban az esetben biztosítója 1 és 5 millió forint közötti térítést fizet ki Önnek.
  • Ha egy szerencsétlen baleset következtében a szerződő elhalálozna, akkor az April Munkanélküliség biztosítás egy alkalommal 1 és 5 millió forintnyi térítést utal a szerződő kedvezményezettének.


A térítési limitek minden esetben az Ön által választott biztosítási fokozat szerint értendőek!


Új hírek: