biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

K&H társasház biztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

A K&H Biztosító Zrt tulajdonosa a belga KBC Insurance N.V. pénzügyi szolgáltató. Tőkeerejénél, nemzetközi tapasztalatai, és kapcsolatai révén nagyon komoly hátteret biztosít a magyarországi leányvállalatinak. Folyamatosan nagy hangsúlyt helyeznek az ügyfélkiszolgálás színvonalára, illetve magas szintű termékfejlesztésre, aminek köszönhetően 2012-ben elnyerték „Az év fogyasztóbarát biztosítója” díjat. A könnyű elérhetőséget biztosítja a K&H Bank fiókhálózatának bevonása az értékesítésbe, melynek következmény, hogy kialakításra kerülhetett a házi biztosítói tanácsadó szintű ügyfélkapcsolat. Jellemző a Társaságra a folyamatos piaci térnyerés, amit nagyon jól mutat az a tény, hogy piaci részesedése a gépjármű felelősség biztosítás szegmensében 2. helyre ugrott. A K&H Biztosító Zrt-nél jól tudják, hogy az ügyféllel a kapcsolat nem ér véget a szerződés megkötésével.


Most pedig ismerkedjünk meg a K&H társasház biztosítás tartalmával. A biztosítás hatálya kiterjed minden közös tulajdonban lévő épületrészre, illetve közös helyiségekre. Természetes lehetőség ezeken felül a magántulajdonban lévő lakások biztosítására is. Az alapbiztosításon túl, - mely tartalmazza a felelősségi, és üvegtöréssel kapcsolatos károk rendezését is – több kiegészítő biztosítás is választható, hogy a védelem teljes körű legyen. Érdemes figyelni az aktuális kedvezményekre, díjcsökkentő akciókra. Kedvező a magas felelősségbiztosítási limit is. A biztosítási díj beépíthető a közös költségbe, mely által egyszerűen, gyorsan, és olcsón lehet teljesíteni díjfizetési kötelezettséget. Vállalható negyedéves, féléves, és éves díjfizetés, melyek mindegyikéhez jár díjkedvezmény.

Tudjon meg többet a K&H társasház biztosításról a biztos hely biztosítási portál által segítségével, ahol összegyűjtöttünk önnek minden olyan információt, ami szükséges ahhoz, hogy felelősségteljesen köthesse meg biztosítását. Ne bízza a véletlenre biztosítását. Amennyiben nem ért valamit, vagy olyan kérdése merült fel, melyre oldalunkon nem talált kielégítő választ, vagy egyszerűen csak tanácsra van szüksége, írjon nekünk, és mi visszahívjuk önt, és minden kérdésére igyekszünk megnyugtató választ adni. Ne feledje igénybe venni díjszámoló kalkulátorunk segítségét, ahhoz, hogy pontosan megállapíthassa a K&H társasház biztosítás költségeit, és azon felül lehetősége összehasonlítani több biztosító hasonló termékeinek díjazásával. Minden szolgáltatásunkat kényelmesen igénybe veheti otthonában, olyannyira, hogy nálunk online meg is kötheti társasház biztosítását. Amennyiben igényli, segítünk önnek esetleges biztosítási esemény bekövetkezténél az ügyintézésben. Velünk jól jár.

A biztosítások fontos velejárói életünknek. Ez a társasház biztosításra még inkább igaz, ugyanis káresemény bekövetkeztekor gyakran nem csak egy lakásban keletkezik kár, hanem többen, vagy akár az egész háztömbben, ami gyakran több tucat lakást is érinthet. Ezzel egyenes arányban a keletkező kár mértéke is összehasonlíthatatlanul nagyobb lehet, mint egy lakásnál. Ezért a társasház biztosítás megkötése feltétlenül javasolt társasházaknak, lakásszövetkezeteknek, és lakóparkoknak is. Jellemzően a leggyakrabban előforduló károkat az alapbiztosítások tartalmazzák, de kis plusz ráfordítással a kiegészítő biztosítások igénybevételével szinte minden kockázat kiküszöbölhető. Előnye ennek a biztosítás fajtának, hogy leegyszerűsíti és meggyorsítja a kárügyintézést, jelentős kedvezményeket biztosít a szerződő közösségnek, kiterjedhet mind a közösségi, mind a magántulajdonra, illetve azok tartozékaira, eszközeire, és nem utolsó sorban a benne lévő ingóságokra is. Egyedileg összeállítható a közösség igénye szerint.