biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Társasház biztosítás kalkulátor online - Kattintson egy biztos helyre!

Kérjük értékeljen minket...
4.50 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.

Társasház biztosítás kalkulátor onlineSzeretnének takarékoskodni a lakóközösségek kiadásain, vagy éppen szeretnék biztonságban tudni társasházukat? A biztoshely biztosítási portál otthon van a társasház biztosítások kezelésében, segítségünkkel e téren Önt már nem érhetik meglepetések! Minden esetben az Ügyfél érdekeit tartuk a szemünk előtt, és számíthat ránk egy esetleges káresemény bekövetkezése alkalmával is!


Amennyiben
egy nem vár káresemény sújtaná a társasházat, az sok esetben jó időre súlyos anyagi megterheléseket jelenthet a lakóknak ha nem rendelkeznek biztosítással, de ha rendelkeznek vele, akkor az sok kellemetlenségtől megvédi a közösséget. Tudjuk azt, hogy minden forintnak megvan manapság a helye, viszont havi pár ezer forint fejenként nem lehet kérdéses, ha a biztonságról van szó! Biztosítási portálunk segít a legoptimálisabb megoldás megtalálásában!

A lakóközösség már jó ideje rendelkezik társasház biztosítás szerződéssel? Akkor ideje lenne mérlegelnie az alábbi lehetőséget. Mint mindegyik biztosítási szerződésnek a társasház biztosítások is válthatóak. Azaz egy kedvezőbb konstrukció, vagy jobb ár elérése érdekében évente egy alkalommal a biztosítási évforduló előtt a társasház biztosítás váltás is szóba jöhet. Ez annyit tesz, hogy a kockázat kezelését egy másik biztosító társaságra bízzák rá. Megkeresését követően szakértő kollégáink a legopcionálisabb lehetőségekre tesznek ajánlatokat Önnek, melyekből  már csak ki kell választania a legszimpatikusabbat. Ezt követően meglévő szerződését évfordulóra felmondjuk, új biztosítását pediglen megkötjük a kiválasztott társasághoz.

Fontos tudnia azt is, hogy a társasház biztosítás szerződést évforduló napja előtt legkésőbb 30 nappal kell felmondania írásban, személyesen vagy faxon. Az új biztosítást pedig legkorábban évforduló előtt 60 nappal lehet megkötni halasztott hatályba lépési dátummal. Amennyiben a mi ügyintézésünket választja, ezeket a terheket természetesen átvállaljuk Öntől!

Milyen károkra nyújt fedezetet egy társasház biztosítási szerződés?

Nagy általánosságban e módozat az alábbi elemeket tartalmazza alapból:

  • elemi kár, tűz, elektromos tűz, viharkár, közvetlen és közvetett villámcsapás és jégverés
  • lopás vagy robbanás, ismeretlen jármű vagy légi jármű ütközése
  • földrengés, földcsuszamlás, ismeretlen üreg beomlása, kő és földomlás
  • idegen tárgyak rádőlése, vezetékes vízkár, tetőbeázás


A társasház biztosítás kiegészítő fedezetei az alábbiak lehetnek:

  • betöréses lopás, vandalizmus, rablás és e károkozással kapcsolatos járulékos költségek térítése
  • bővített vezetékes vízkár, különleges üvegek biztosítása, kaputelefon rongálása, felelősségbiztosítás

 

Új hírek: