biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

K&H start fészek otthonbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 2 votes
Thank you for rating this article.

A K&H start fészek otthonbiztosítás nagyon kedvező feltételekkel köthető, így minden szempontból megéri, hogy lakásunkat, ingatlanunkat és a benn tartott vagyontárgyainkat értékeinket ezzel védjük. Bárkivel megtörténhet, hogy otthonát elemi csapás éri, vagy illetéktelen behatoló ellopja féltve őrzött értékeit.

Számolja ki lakásbiztosításának díját itt!

A konstrukcióval megfelelő fedezet nyerhető nem csak lakóépületekre, de az ahhoz tartozó melléképületre is, valamint más zárt építményre, zárt helyen tartott vagyontárgyakra, mint egy értékes festmény, vagy ékszer, háztartásban használt ingóságokra, így mosógépre,televízióra, de a kockázatviselés kiterjed a nyílászárók üvegtörésére is. Természetesen elemi károk, tűz-,robbanás-,elektromos tűzkár esetén is térít a módozat főleg, ha az alapmodulhoz megfelelően hozzárendelünk kiegészítőket is.

A K&H start fészek otthonbiztosítás az alapszerződésében foglaltaknak megfelelően fedezetet nyújt az alábbi káresetekre: viharkárok: vihar, jégeső, hónyomás okozta kár, föld- és kőomlás, ismeretlen üreg beomlása, földcsuszamlás, földmozgás károk: földrengés során keletkező károkra, légi jármű ütközése, összeroppanás,, idegen tárgyak rádőlése, villámcsapás közvetlen és közvetett hatása, árvíz, vezetéktörés,csőtörés, felhőszakadás, vízkár, tűzkár, elektromos tűz, robbanás miatt keletkezett káreseményekre, Hasonlóan ide tartozik az általános üvegekben keletkezett bármilyen káresemény, ezen felül pedig tartalmaz egy felelősségbiztosítást is az alap, mely szerint amikor a biztosított ügyfél, mint magánszemély, vagy mint az épület használója okoz olyan kárt, amely tárgy rongálásával, vagy személyi sérüléssel jár, sőt arra a helyzetre is kiterjed, amikor az ügyfél mint kutyát, vagy más haszonállatot tartó biztosított gépjárműben okoz kárt.

A K&H start fészek otthonbiztosítás mellé számos kiegészítő hozzákapcsolható, így abszolút teljes körűvé tehető a kockázatviselés. Kiegészítő biztosításra lehetőség van rabláskár, betöréses lopás esetére, különleges üvegek biztosítására, fagyasztott élelmiszerek romlása esetére, okmányok megrongálódásakor azok pótlására, de kibővíthető az alapmodul balesetbiztosítással, zárcsere esetére, tetőbeázásra, sőt még törzskönyvezett kutyák baleset és betegségbiztosítására is kiterjeszthető, és ezen felül az alap felelősségbiztosítást ki lehet terjeszteni minden európai országra. A csomaghoz tartozik egy remek szolgáltatás, a díjmentes K&H lakásszerviz, mely a nap 24  órájában rendelkezésre áll.

Oldalunkon a kalkulátor használatával azonnal megkötheti K&H start fészek otthonbiztosítását, nincs több tennivaló, mint összeállítani a megfelelő konstrukciót és egy alkuszi megbízást adni írásban felénk. Az online kötés nagy díjcsökkenéssel jár,  ami még kedvezőbbé teszi a szolgáltatást.