biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

K&H életbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
4.20 of 5 - 5 votes
Thank you for rating this article.

A K&H Biztosító Zrt tulajdonosa a belga érdekeltségű KBC Insurance N.V., Európa egyik vezető pénzügyi szolgáltatója. Univerzális bank és biztosító egyszerre. Hazánkban hasonló működési modellt építettek fel. A K&H Biztosító Zrt mögött Magyarországon is banki háttér áll a K&H Bank Zrt személyében, ami által itthon is teljes körű pénzügyi szolgáltatások állnak a vállalat üzleti elképzeléseinek középpontjában. A hazai leánycég mind az életbiztosítások, mind a nem életbiztosítások piacán jelen van sokszínű termékeivel. Értékesítési stratégiájukban fontos szerepet tölt be a K&H Bank fiókhálózata, ahol a biztosítási termékek is elérhetők. Fontos szerepet szánnak az ügyfélkapcsolatok építésére, ezért képviselőik úgy tevékenykednek, mint akik az ügyfelek házi biztosítási tanácsadói. A társaság folyamatosan növeli piaci részesedését.

Kérjen árajánlatot életbiztosításra most!

A K&H életbiztosítások 2 nagy csoportba oszthatók, a kockázati és a megtakarításos életbiztosításokra. A megtakarításos életbiztosításoknál fontos szempont a biztonságos befektetés, ezért a megtakarítások nagy része állampapírokba kerül, melyek kifizetéséért az állam garanciát vállal. Előnyös az ügyfeleknek azért is, mert nem kell személyesen foglalkozniuk befektetéseikkel, hanem szakemberre bízhatja azokat, mert bármikor hozzáférhető, rugalmas, és kiegészítő biztosításokkal a nem várt eseményekre is megoldást kínál, kedvező hozam, és egyéb kedvezmények. A kockázati életbiztosítások nem csak a magánszemélyekre köthetők, hanem kiterjeszthetők a családra is, illetve kisebb vállalkozások esetében a munkavállalókra is. Jellemzői között megtalálhatjuk a rugalmas, testre szabható összeállítást, a folyamatos kedvezményeket, a választható, családtagonként eltérő biztosítási összeg választhatóságát, és végül, de nem utolsó sorban a hozzá kapcsolható kiegészítő biztosítások széles kínálatát. 
    
Segítünk önnek eligazodni a K&H életbiztosítások széles kínálatába, mert nekünk a biztos hely, biztosítási portál munkatársainak ez feladata. Képviselni az ön érdekeit a biztosítókkal szemben. Ismerjen meg minket, lapozgasson oldalunkon, ahol a K&H életbiztosításokról is több információt találhat, melyek nagy segítséget adnak önnek, egy megalapozott döntés meghozatalához. Ezen kívül ajánljuk szolgáltatásaink közül a díjszámoló kalkulátorunk használatát, mert segítségével pontos képet alkothat a K&H életbiztosítások díjazásáról, illetve lehetőséget biztosít arra is, hogy azt összehasonlíthassa más társaságok életbiztosításainak a tarifáival. Ezen felül lehetősége van nálunk meg is kötni a szerződését. Mindenben állunk a rendelkezésére. Keressen minket, írjon nekünk, és mi visszahívjuk önt.

Az életbiztosítások szerepe elsősorban abban keresendő, hogy segítségével az ember felkészülten várhat egy olyan előre nem látható helyzetet, amely az egész életét nagymértékben befolyásolhatja. A mai életbiztosítások két területen próbálnak megoldást biztosítani egy váratlan esemény megtörténtére. Egyrészt kockázati életbiztosításként működnek, melyek a kiegészítő biztosításokkal együtt minden kiszámíthatatlan eseményre azonnali segítséget biztosítanak, legyen az betegség, baleset, vagy akár hirtelen elhalálozás. Másrészt pedig vegyes életbiztosításként, amely befektetésként működik, melyben a megtakarítások felhalmozása a cél, hogy komoly betegség, rokkantság, halál esetén a biztosítási összegen kívül legyen más tartalék is. Fontos látni, hogy az emberi élet önmagában is értékes, de értékes munkaerőként is, ezért az életbiztosítások szerepe a társadalom és a gazdaság egészséges működésében is szerepet játszik.