biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

K&H biztosítás felmondása, váltása, kötelező, casco, lakásbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
3.85 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.

Aki K&H kötelező, casco vagy lakásbiztosítását nem szeretné felmondani, hanem maradni kíván a társaságnál, annak nincs különösebb teendője, hiszen ha nem mondja fel évfordulóra a szerződéseit, akkor azok automatikusan meghosszabbodnak egy évvel. A K&H kötelező biztosítás váltása akkor intézhető, ha az aktuális szerződés lejár, vagy amikor a szerződés évfordulója van.

Aki biztosító váltást tervez, annak feltétlenül be kell tartania a felmondási határidőt, vagyis az évforduló előtt 30 nappal a felmondó nyilatkozat meg kell érkezzen a biztosítóhoz, erről hasznos, ha írásos visszaigazolást is beszerzünk. Aki ellátogat a Biztos hely biztosítási portálra, nem csak a kalkulátort veheti igénybe, mellyel igen könnyen kiválasztható az új konstrukció, de az a nagy előnye is meg van, hogy ha rajtunk keresztül intézi a  K&H biztosítás váltást, akkor a felmondást mi díjmentesen intézzük Ön helyett. A kötelező biztosítás felmondás mindig a szabályok szerint kell történjen, melyhez portálunkon szintén minden segítséget megadunk. Csak le kell tölteni a felmondó levélmintát és beírni a saját adatokat. Így biztos nem marad ki semmi és az előírásoknak megfelelően kitöltött nyomtatvány mellé felénk csak egy megbízást kell adni, a többi a mi dolgunk.

A K&H casco biztosítás felmondás, váltás esetében ugyan azok a tennivalók, mint a kötelezőnél, a leglényegesebb dolog ebben az esetben is, hogy a felmondást a kellő határidőn belül eljuttassuk a biztosító társasághoz. A K&H casco váltásakor is az első lépés s felmondás kell legyen, melyhez szintén nagy segítséget nyújt a letölthető formanyomtatvány. A Biztos hely biztosítási oldalon ez megtalálható és casco váltásnál is, amennyiben minket bíz meg  ezzel, a felmondást elintézzük, mely az ügyfélnek nem kerül pénzébe. A felmondó levélben szerepeltetni kell az ügyfél nevét, címét, a gépjármű rendszámát és annak a kötvénynek a számát, mely felmondásra kerül.

A K&H lakásbiztosítás felmondása, váltása előtt minden képen érdemes a Biztos hely biztosítási portálon használni a lakásbiztosítás kalkulátort, egyrészt, mert lehet, hogy jelenlegi biztosítónknál is találunk a meglévőnél jobb konstrukciót, másrészt minden vezető biztosító ajánlatát egyben láthatjuk itt. Ha mégis a váltás választja az ügyfél, akkor a felmondás az első tennivaló, melynek a K&H Biztosítóhoz harminc nappal az évforduló előtt kell beérkeznie. Oda kell figyelni arra, hogy ha postán küldjük meg felmondólevelünket, nem elég azt a megszabott határidőre postára adni, a harminc napon belül a biztosító át is kell vegye és érkeztesse. Más szempontokat figyelembe véve a lakásbiztosítás felmondása megegyezik a kötelező és casco során megismertekkel, mindhárom esetben intézhetjük a felmondást a K&H Bank 1851 Budapest postacímre megküldve, vagy faxon a (06 1) 328 9696 szám használatával.