biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Kocsira hogy lehet kötni cascót?

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

Annak ellenére, hogy a casco biztosítás megkötése nem kötelező jellegű, minden autós akkor lehet csak igazán nyugodt, ha a kötelező mellett rendelkezik ezzel a szerződéssel is. Hogy kocsira hogy lehet kötni cascót, arra több lehetőség is van, akár személyesen a biztosítónál, akár e-mailen, de a legkézenfekvőbb módja az online kötés. Önnek nem kell semmi mást tennie, mint ellátogatni oldalunkra, ahol minden vezető casco biztosító ajánlatát, díját, szerződéses feltételeit azonnal elérheti és azokat egymással összehasonlíthatja. Ilyenkor nem kell a biztosítóhoz elmenni, nem kell közlekedni, nincs sorban állás, csak kényelmes válogatási lehetőség a számítógép előtt ülve.

Számolja ki casco biztosítását itt!

Amikor feltesszük a kérdést, kocsira hogy lehet kötni cascót, mindjárt meg is van a válasz, hiszen így nem csak azzal számolhatunk, hogy szerződésünket szinte azonnal kézhez kaphatjuk, de még az online kötéssel járó kedvezmény is jár.

A cascóra nem csak autóvásárláskor van szükség, de például egy hosszabb utazás előtt is érdemes elgondolkodni, hogy megéri-e nélkül útra kelni. Ha már indulás előtt áll a család, még akkor is lehetőség van arra, hogy megnézze honlapunkon, kocsira hogy lehet kötni cascót. Ha sikerült megtalálni a legkedvezőbb konstrukciót, nincs más teendő, mint a casco kalkulátoron keresztül megadni a szükséges adatokat, részünkre pedig írni egy alkuszi megbízást. Mi minden adminisztrációs ügyet elvégzünk, a kötvény nagyon rövid idő alatt eljut Önökhöz.

Új autó vásárlásánál sem bonyolult az ügy, ebben a helyzetben is kézenfekvő az online kötés megoldás, mert már a szerződés birtokában mehetünk átvenni az új járművet. Erre oda kell figyelni, hisz már a vétel pillanatában az autószalonból kicsorogva részei leszünk a közúti közlekedésnek, ahol bármi megtörténhet. Ezért kell tisztában lenni azzal, kocsira hogy lehet kötni cascót.

Mivel manapság Magyarországon jóval több használt autó van forgalomban mint új, ezért azokat az üzemben tartókat is foglalkoztatja a gondolat, hogy használt kocsira hogy lehet kötni cascót. A módszer természetesen ugyan az, mint egy új autó esetében, üzembentartó váltáskor a kötelezőhöz hasonlóan cascót is újat kell kötni. Ekkor is az online módszer a leggyorsabb és legcélravezetőbb, mert velünk ez is pár perc alatt lebonyolódik.