biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

A Generali Providencia biztosító arculatot és nevet váltott

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

A Generali-Providencia, Generali biztosító néven fog tovább működni. Ráadásul a cég arculata is meg fog változni, sőt még a logót is áttervezik. Egyesek azt mondják, hogy a névrövidítés a biztosító vállalati kultúráját akarja majd tükrözni, mégpedig azt, hogy egyszerűsíteni szeretnék az ügymenetet és rövidíteni az adminisztrációt. A kárrendezési időt és a sorban állást is le akarják rövidíteni.

Sokkal egységesebben kívánnak világszinten fellépni, ezért azonos logókat terveznek bevezetni a világ minden táján. Ez a terve a biztosító társaságnak és a jövőre nézve erre számíthatnak az ügyfelek így jobb, hogy ha követi azt, hogyan alakul a biztosítótársaság jövője, főként, ha mint ügyfél szerződött velük. Lehet, hogy olyan változások fognak történni melyek mindenkire hatással nyilván jó értelemben és nem rossz, ha innen tőlünk már most megtudja a legfontosabb infókat.

Számíthatnak további hírekre a Generali biztosítóval kapcsolatban, így mindenképpen érdemes figyelemmel követni minket és időnként visszatérni az oldalra, hogy ne maradjon le a fontos hírekről és újdonságokról. Mert, hogyha érdekelt a biztosítóval kapcsolatos ügyekben, akkor mindenképpen körültekintőnek kell lennie és naprakésznek.