biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

A tél során a szélvédőket is érdemes biztosítani

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

szelvedo biztositasAz idei tél is tartogathat nem várt meglepetéseket, mivel az autók szélvédőjében könnyen kárt tehet a zord időjárás. Az éjszakai fagy vagy a hideg, esetleg a hó is könnyen tönkre tudja tenni a szélvédőt. Ezért érdemes gondolni arra, hogy még időben biztosítást kössünk szélvédőre is. Nem árt még idejében gondoskodnunk arról, hogy ez a biztosítás meg legyen kötve, mert az időjárás nagyon szeszélyes lehet, és pillanatok alatt történhet valami a szélvédővel, ha pedig nem vagyunk megfelelően biztosítva, akkor könnyen a pénztárcánk bánhatja ezt a balesetet, arról nem beszélve, hogy még baleset is történhet, a megsérült szélvédő miatt.

Ha el szeretnénk indulni a forgalomba és olyan káresemény vár minket, mikor az autóhoz érünk, amire nem igazán számítottunk, például egy behorpadt szélvédő, akkor e miatt kútba eshet egy program, vagy akár egy üzleti megbeszélés is. Ilyenkor nagyon nehéz olyan időpontot találni, amikor gyorsan megjavítják a szélvédőt, de a biztosításnak köszönhetően legalább a fedezettel nem lesz gond. A gépjármű biztosítása igen fontos szinte minden szempontból, főleg ilyenkor télen. Természetesen a szélvédő pótlása nem mindig nehéz feladat, ráadásul a fedezet segítségével könnyen helyre tudjuk állítani a károsodott alkatrészt. egy biztos, hogy a jármű általános védelme mellett a tél során a szélvédőt is érdemes biztosítani.