biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

AEGON Angyal Pro - Biztosítási alkalmazás okostelefonra

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 2 votes
Thank you for rating this article.

A technikai fejlődés és az egyre modernebb okos telefonok elterjedése nyomán ma már olyan alkalmazások is elérhetők mobil telefon használatával, mint például a biztosítás kötés. Az Aegon elsők között teszi lehetővé ügyfelei részére ezt a kedvező lehetőséget, az Angyal Pro alkalmazás kimondottan az autós közönségszámára lett kifejlesztve.

Az Alap modul az Aegon Angyal már két évvel ezelőtt elérhető volt, majd a fejlesztés során megjelent az Angyal Pro, az ezt követő évben pedig az autósok mellett a fejlesztők már gondoltak a lakásbérlőkre és ingatlantulajdonosokra is a részükre  kedvező lehetőségeket nyújtó Aegon Mester alkalmazással. Mindenki számára igen előnyös szolgáltatás az Aegon Ügyfélszolgálat, mely alkalmazás letöltése után a biztosítással kapcsolatos ügyek nagyon gyorsan és könnyen intézhetők. E modul hatalmas előnye, hogy az okos telefonra letöltve bármikor, bár hol használható az online ügyfélszolgálati program, chaten szinte azonnal kapcsolatba lehet lépni az Aegon ügyintézőjével, a kárbejelentést az esemény után rögtön be lehet jelenteni, sőt azon ügyfelek, akik még nem rendelkeznek biztosítási szerződéssel, az internetes ügyfélszolgálaton keresztül ezt is rendezhetik. Az Aegon munkatársaival természetesen több nyelven is lehet kommunikálni.

Az Aegon Ügyfélszolgálat alkalmazással hozzáférhető minden lényeges funkció, mint például egy adott szerződéssel kapcsolatos információk lekérdezése, csat kommunikáció, partnerszerviz keresés, bankkártyás díjrendezés, előzetes időpont lefoglalása, de akár lakásbiztosításra vonatkozó kár bejelentése vagy szerződéskötés is intézhető, valamint hozzáférhető a Gyakori kérdések modul, mellyel sok érdekességet olvashatunk biztosításokkal kapcsolatosan.

Az Aegon Angyal Pro alkalmazás kifejezetten az autósok számára kidolgozott ingyenes program, természetesen az okos telefonnal kompatibilis módozatban. Ez a szolgáltatás nagyon nagy előnyt jelenthet többek között, amikor szabad parkolóhelyet keresünk, esetleg indulás előtt tájékozódni szeretnénk, merre van dugó az utakon, de arról is azonnal tájékozódhatunk, hogy egy adott irányban melyik kúton mennyibe kerül a benzin. Az Aegon Angyal Pro -val azonnali felvilágosítást kaphatunk a közelben lévő parkoló automaták fellelhetőségéről, sőt ezen felül még arról is, mit tegyünk, ha a műszerfalunk valamelyik lámpája jelez.

Az Aegon Pro mellett a társaság a lakás bérlők és tulajdonosok igényeire is szolgál okos telefon alkalmazással, ez az Aegon mester, mellyel egy segélyvonalhoz hasonlóan azonnal kapcsolatba léphetünk az ügyintézővel, segítséget kaphatunk amikor esetleg szakemberre van szükségünk egy felújításhoz, vagy javításhoz, de akkor is, amikor sajnálatos módon kizárjuk magunkat a saját lakásunkból.