biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Akciós kötelező biztosítás - Van ilyen?

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 2 votes
Thank you for rating this article.

akcios kotelezo biztositasLassan megkezdődik az év végi kötelező biztosítási kampány, bár ennek idén már közel sem lesz akkora szele, mint az eddigiekben volt. Az ok, mint azt tudjuk, a biztosítók ez év elejétől már nem csak a kampány idején hirdethetnek tarifákat, hanem egész évben folyamatosan, bármelyik napon, az elvárás csak annyi, hogy a díjhirdetés napja előtt a törvény által előírt határidőben közzé kell azokat tenniük. Nehéz megjósolni, hogy milyen átlagdíjakra lehet számítani ez évben a kampány idején, épp a folyamatos díjhirdetés miatt eléggé fel van bolydulva a biztosítási piac, mindenki igyekszik lépést tartani, persze egy egy társaság nem engedheti meg magának, hogy annyival jobb ajánlatokat adjon, melyek a cég létét veszélyeztetik.

Számolja ki itt a kötelező biztosítását!

A fentitek miatt nagyon nagy jelentősége van annak, hogy melyik biztosítónál milyen akciós kötelező biztosítás található éppen, a skála széles és sokszor meglepő, a 2013-as kampányban találkozhattunk még véradással kombinált akciós biztosítással is, de persze a legjobb akciók között szerepelnek azok a lehetőségek, amikor a kötelező mellé nagy kedvezménnyel köthetünk lakásbiztosítást, vagy épp cascót.

Bármelyik akciós termék érdekli Önt, mindenképpen kezdje azzal, hogy ellátogat oldalunkon a kötelező biztosítás lapra, ahol nem csak a 14 vezető biztosító szerződésének tartalmát, aktuális díjait nézheti meg, hanem e mellett a kínált akciós csomagokat is megismerheti. Teljes egészében átláthatóan, táblázatba foglalva megtekinthetők a kötelező díjak, mellette felsorolva az akciós lehetőségek és persze a választható kiegészítők is.

A most divatos akciós kötelező biztosítás lehetőségével biztosan most is sokan fognak élni, mivel a biztosítók közötti harc során már olyan szolgáltatást is választhatunk, amely kötelező mellé lakás- és casco biztosítást kínál, melyeknek együttes összege kár 50 százalékkal kevesebb lehet, mintha egyenként szerződnénk a biztosításokra. A kötelező és casco együtt kötést eddig is díjazták a biztosítók, szinte kivétel nélkül, plusz, aki online szerződik bármely fajta biztosítási szolgáltatásra, még nagyobb díjcsökkenést érhet el.

Az akciós kötelező biztosítás egy remek fogás a biztosítóktól ahhoz, hogy termékeiket minél inkább kedvezően értékesíthessék, de kérdés, hogy meddig lehet még csökkenteni az árakat, bár nyilvánvalóan az autós ügyfelek ezzel csak jól járhatnak,  biztosítók már nem annyira. Annyi előnyük származhat az akciós csomagokból, hogy amennyivel csökken így a kötelező díja, esetleg annyival növelni tudják bevételüket az akcióban kötött más egyéb biztosítási szerződésekkel, többen köthetnek így cascót, vagy például életbiztosítást, lakásbiztosítást.