biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Allianz gyors tarifáló a kötelező biztosítás megkötéséhez

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

allianz gyors tarifaloAz Allianz Biztosító Gyors tarifáló szolgáltatást vezetett be az egyszerűsített kötelező biztosítási díjszámítás miatt.

A gyors tarifáló rendszer segítségével az Ügyfelek mindösszesen 3 adat megadása után megismerhetik a biztosító társaság kötelező biztosítási ajánlatát. A folyamat rendkívül egyszerűnek mondható, lássuk is, hogy miért!


Számolja ki itt a kötelező biztosítását!

Weboldalunkon nem egy, hanem 12 biztosítói ajánlattal és azon társaságok több mint 100 féle kedvezményével ismerkedhet meg! Ezen kívül ingyenes ügyintézést, meglévő biztosítási szerződésének felmondását és gyors ügymenetet is garantálunk Önnek!

A gyors tarifáló rendszer használata alkalmával a díjszámító megkérdezi a gépjármű rendszámát, a meglévő biztosításának bonus-malus besorolását, valamint a szerződő születési dátumát. De hogy hogyan lehet mindösszesen három adatból korrekt díjakat nyerni, ahhoz azért az is hozzátartozik, hogy a rendszer használatával hozzájárulást kell adni, hogy a gépjármű nyilvántartásból ( KEK KH) rendszerből a többi adatot is átemeljék.

Amennyiben Ön az Allianz gyors tarifáló rendszert kívánja használni mindenkén ajánlatos az Allianz Biztosító weboldalát felkeresnie, weboldalunkon ugyanis nem csak egy biztosító díját ismerheti meg, hanem 12 biztosítóét és azon társaságok több mint 100 kedvezményét!