biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Allianzdirekt.hu - Allianz online szerződéskötés olcsón

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 2 votes
Thank you for rating this article.

Manapság az ügyfelek elérése, illetve a termékek, szolgáltatások, ajánlatok eljuttatása hozzájuk, több csatornán, és módszerrel is történhet. Jellemzően a reklám, a hirdetés az ügyfelek elérésének egy viszonylag drága módja, ami nem kis mértékben terheli meg a vállalkozások, így a biztosítók zsebét.

Számolja ki itt a kötelező biztosítását! - 11 biztosító díjából választhat.

Még inkább igaz ez a gazdasági válság kirobbanása óta, amely hatással volt természetesen a biztosítási piac szereplőire is. A biztosító társaságok is rákényszerültek arra, hogy a kiadásaikat, önköltségeiket csökkentsék, mert a likvid működés biztosítása csak úgy volt garantálható. A megtakarítás egyik legjobb lehetősége a direktértékesítés erősítése volt, amely a reklámkiadások csökkentésével párhuzamosan zajlott. A direktértékesítésnek több csatornája is van, mint például a telefon, az SMS, az internetes portál, mobiltelefon, stb.

Az Allianz direkt internetes portál felületén számtalan lehetőségre nyílik arra, hogy ügyeinket online intézzük, és ne kelljen sorban állni egy irodában. Lehetőség van online biztosításokat kötni. Köthetünk online lakásbiztosítást, kötelező felelősségbiztosítást, utasbiztosítást, és cascót, illetve kisvállalatoknak szóló vállalkozásbiztosítást is. Természetesen a kötés elindítása előtt a felület lehetőséget ad mindegyik biztosítás fajtánál arra, hogy egy díjszámoló kalkulátor segítségével előre összeállítsuk biztosításunkat, illetve annak díjazását is kiszámoljuk. A folyamat a kezdettől a végéig otthonunkból, a kényelmes fotelból végig vihető, és a végén csak az kész ajánlatot kell kinyomtatnunk, aláírnunk, és elfaxolni a biztosítónak.

Természetesen az Allianzdirekt által kínált szolgáltatások köre nem merül ki ennyivel. Lehetőség van a kötelező biztosítással, és a cascóval kapcsolatos online szemle elvégzésére baleset, illetve egyéb káresemény esetén, illetve maga a kárrendezés is lefolytatható online. Lehetőség van továbbá online díjfizetésre is, így nem kell csekkel a postára fáradni, vagy a bankba személyesen befizetni az átutalandó díjat, hanem a biztosító pénzügyi szolgáltatójának az FHB Banknak, a fizetőoldalának az igénybevételével bankkártyánk segítségével is fizethetünk. További kényelmi szolgáltatás, hogy otthonunkból is tudjuk módosítani, illetve pótolni a Központi Kártörténeti Nyilvántartásban hibásan szereplő, illetve kimaradt adatainkat, ami az esetleges bonus malus besorolásunk igazolásához lehet szükséges, amit így gyorsan, és kényelmesen megtehetünk. Az Allianzdirekt internetes felületén a felelősségbiztosítás határidős felmondása is online megtehető.
 
Az Allianzdirekt egy olyan modern szolgáltatás, amely nagyban hozzájárul ahhoz, hogy ügyfeleik magas szintű kiszolgálásban részesüljenek, és nagymértékben csökkentsék az adminisztrációt, és ügyintézési időt. Mindez egyszerre szolgálja minden érintett érdekeit.