biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

BÁF biztosítás - Belföldi Közúti Árufuvarozói Felelősségbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
4.33 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

A megkötött BÁF biztosítás, azaz a Belföldi Közúti Árufuvarozói Felelősségbiztosítás szerződés szerint a biztosító az alábbi kockázatokra vállal védelmet.

A biztosítás a biztosított helyett térít, amikor fuvarozói minőségben az ide vonatkozó jogszabályok értelmében a szállított árúban keletkezett sérülés, esetleg elvesztés miatt a fuvarozót terhelné kártérítési kötelezettség.  A biztosítási díjat a biztosító a fuvareszközök száma és a szállítmány jellege alapján határozza meg. A szerződésben meghatározott káreseményenkénti limit és éves kárkifizetési limitek szerint téríti meg a biztosító az esetlegesen bekövetkezett károkat. A limitek mértéke, mind a káronkénti és mint az évenkénti összegei kérés szerint teljes mértékben variálhatóak.

Ki köthet BÁF biztosítás szerződést?

Minden olyan személy köthet ilyen biztosítási módozatot, aki jogosult belföldi közúti árufuvarozói tevékenységre és Magyarországon bejegyzett vállalkozással rendelkezik. Ahhoz, hogy egy fuvarozó érvényes biztosítási ajánlattal rendelkezzen, elsősorban szükség van a közúti engedély másolatára, a cégszerűen kitöltött ajánlati adatközlő lapra, valamint a cégszerűen aláírt elfogadott díjajánlatra. Amennyiben Önnek szüksége van egy ilyen biztosítási szerződésre, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjen árajánlatot online itt: BÁF árajánlat kérés

Felkeresését követően kollégáink rövid időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot és informálják a lehetőségekről. Kérjük a kapcsolat felvétel során adjon meg nekünk egy telefonszámot is a gyorsabb ügyintézés érdekében!