biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Balesetbiztosítás online

Kérjük értékeljen minket...
4.33 of 5 - 9 votes
Thank you for rating this article.

Munkahelyi, utcai, közlekedési, de akár háztartási baleset bárkit érhet, akár saját, akár más hibájából. Egy váratlan esemény során nem csak a munkából történő kieséssel, táppénzzel kell számolni, de az orvosi, rossz esetben kórházi költségek is igen magasra rúghatnak.

Online árajánlat kérés balesetbiztosításra itt!A
biztosítók nagy többsége szolgáltatásai között szerepel balesetbiztosítás, mivel egyre több család él ezzel a biztosítási lehetőséggel is. A balesetbiztosítás online kötés manapság már a legegyszerűbb módja annak, hogy akár pár perc alatt szerződéshez jusson az ügyfél, nem kell hozzá más, mint oldalunkra ellátogatva kérjen ajánlatot alkusz cégünktől. Ezt egy egyszerű e-mail küldésével meg is teheti a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímre. Ez után elkérjük a szükséges adatokat, majd hamarosan a megadott e-malcímre megküldjük az a biztosítók ajánlatait. Az egyes biztosítók ajánlatai nyilvánvalóan eltérnek a szolgáltatások tartalmában és a díjakat illetően is, de Önnek meg van a lehetősége balesetbiztosítás online kötés esetén, hogy a fotelban ülve, kényelmesen és nyugodtan kiválaszthassa a legjobb csomagot.

Egy jó konstrukciójú balesetbiztosítás megkötésével már akár pár ezer forintos havi díjjal garantálhatjuk családunknak az anyagi biztonságot arra az esetre, ha történne valami. A legtöbb társaságnál nem kell a szerződéshez sem orvosi vizsgálat, sem egészségügyi nyilatkozat, hisz ez nem életbiztosítás. A kedvező díjak fejében jó feltételek mellett azonban igen széles körű fedezet kapható, igen magas kártérítési díjakkal. A legtöbb konstrukciónál sokféle kedvezmény érhető el, így például a biztosítók díjazzák, ha az ügyfélnek van mér életbiztosítása, de kedvezményre számíthatunk a díjfizetés módjának, és ütemezésének helyes megválasztásakor. Arról nem is beszélve, hogy a balesetbiztosítás online kötés már magában jelent némi árcsökkenést, mivel az interneten történő szerződés a társaságok legtöbbjénél eleve kedvezménnyel jár.

Természetesen nem csak saját magunkra köthetünk balesetbiztosítás például munkahelyi baleset esetére, de a szolgáltatások között szerepel a közlekedési baleset esetére választható fedezet, valamint akár családi balesetbiztosításra is szerződhetünk, mellyel minden velünk egy háztartásban élő családtagunkat biztonságban tudhatunk. Az egész ügyintézés gyorsan lezajlik a mi segítségünkkel, amint megküldi ajánlatkérését a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímre.