biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Balesetbiztosítás online

Kérjük értékeljen minket...
3.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

Munkahelyi, utcai, közlekedési, de akár háztartási baleset bárkit érhet, akár saját, akár más hibájából. Egy váratlan esemény során nem csak a munkából történő kieséssel, táppénzzel kell számolni, de az orvosi, rossz esetben kórházi költségek is igen magasra rúghatnak.

Online árajánlat kérés balesetbiztosításra itt!

A biztosítók nagy többsége szolgáltatásai között szerepel balesetbiztosítás, mivel egyre több család él ezzel a biztosítási lehetőséggel is. A balesetbiztosítás online kötés manapság már a legegyszerűbb módja annak, hogy akár pár perc alatt szerződéshez jusson az ügyfél, nem kell hozzá más, mint oldalunkra ellátogatva kérjen ajánlatot alkusz cégünktől. Ezt egy egyszerű e-mail küldésével meg is teheti a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímre. Ez után elkérjük a szükséges adatokat, majd hamarosan a megadott e-malcímre megküldjük az a biztosítók ajánlatait. Az egyes biztosítók ajánlatai nyilvánvalóan eltérnek a szolgáltatások tartalmában és a díjakat illetően is, de Önnek meg van a lehetősége balesetbiztosítás online kötés esetén, hogy a fotelban ülve, kényelmesen és nyugodtan kiválaszthassa a legjobb csomagot.

Egy jó konstrukciójú balesetbiztosítás megkötésével már akár pár ezer forintos havi díjjal garantálhatjuk családunknak az anyagi biztonságot arra az esetre, ha történne valami. A legtöbb társaságnál nem kell a szerződéshez sem orvosi vizsgálat, sem egészségügyi nyilatkozat, hisz ez nem életbiztosítás. A kedvező díjak fejében jó feltételek mellett azonban igen széles körű fedezet kapható, igen magas kártérítési díjakkal. A legtöbb konstrukciónál sokféle kedvezmény érhető el, így például a biztosítók díjazzák, ha az ügyfélnek van mér életbiztosítása, de kedvezményre számíthatunk a díjfizetés módjának, és ütemezésének helyes megválasztásakor. Arról nem is beszélve, hogy a balesetbiztosítás online kötés már magában jelent némi árcsökkenést, mivel az interneten történő szerződés a társaságok legtöbbjénél eleve kedvezménnyel jár.

Természetesen nem csak saját magunkra köthetünk balesetbiztosítás például munkahelyi baleset esetére, de a szolgáltatások között szerepel a közlekedési baleset esetére választható fedezet, valamint akár családi balesetbiztosításra is szerződhetünk, mellyel minden velünk egy háztartásban élő családtagunkat biztonságban tudhatunk. Az egész ügyintézés gyorsan lezajlik a mi segítségünkkel, amint megküldi ajánlatkérését a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímre.