Biztosítás felmondása közös megegyezéssel - Nyomtatvány letöltés

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 
Kérjük értékeljen minket...
5/5 - 1 szavazat
Thank you for rating this article.

Majdnem minden családnak van legalább egy fajta biztosítása, akár gépkocsijára, akár ingatlanára, de lehet az életbiztosítás is. Az köztudott, hogy a biztosítások nagy százaléka évfordulókor mondható fel, de lehet olyan ok is, mely miatt szükségessé válik a biztosítás felmondása közös meggyezéssel.

Számolja ki itt a kötelező biztosítását!
12 biztosító díjából választhat ide kattintva!


Adódhat olyan eset, amikor a biztosításunk nem a legjobb feltételek mellett kötődött, de olyan is előfordulhat, hogy csalódtunk meglévő biztosítónkban valamilyen okból kifolyólag. Ezekre az esetekre kínálkozik a biztosítás felmondása közös megegyezéssel lehetőség. Nagy általánosságban ez a lehetőség leginkább a gépjármű biztosítások terén szokott felmerülni, elsősorban a kötelező biztosítás és a casco módozatoknál.

Ez esetben ki kell tölteni a biztosítás felmondása közös megegyezéssel című nyilatkozatot amit itt le is tölthet, és azt el kell juttatni biztosítójához. Ezt követően a biztosító határoz a kérelem elfogadását vagy elutasítását illetően. A közös megegyezéses biztosítás felmondásánál mindkét félnek hozzá kell járulnia a megszűntetéshez, tehát az Ügyfélnek is és a biztosítónak is. Ezen kívül fontos az is, hogy a megszűnés napjáig díjat is kell rendezni.

Abban az esetben, amennyiben a kérelmünk kimenetele sikeres volt, akkor nincs már dolga mint kötni egy új szerződést a weboldalunkon, ahol több biztosítói díjból választhatja ki a legmegfelelőbb megoldást.

Kérdése van? Tegye fel nekünk! Szakértőnk rövidesen megválaszolja.

Segíthetünk?

Elakadt? Kérdése van,
biztosítás kötéssel kapcsolatosan?
Hívjon! -
06-70-7030-860