biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Biztosítás kötés azonnal - kötelező, casco, lakásbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 2 votes
Thank you for rating this article.

Amikor szorít az idő, lehetséges biztosítás kötés azonnal, legyen szó akár kötelező, casco, vagy lakásbiztosításról. Ennek a kötési módszernek nem csak a gyors ügyintézés az előnye, de online kötésnél minden esetben külön kedvezménnyel is lehet számolni.

Önnek nem is kell szinte semmi mást tennie, mint kiválasztani oldalunkon az adott biztosítási kalkulátor használatával a megkötni kívánt konstrukciót és felénk egy írásos alkuszi megbízást adni. Ilyen esetben az összes vezető biztosító ajánlatához egyszerre hozzáfér és otthonából kényelmesen irányíthatja a szerződéskötés folyamatát.

Ezen kívül, amennyiben nem szeretne bajlódni a kalkulátor kitöltésével, adott az a lehetőség is, hogy tárcsázza telefonszámunkat, melynek során mi visszahívjuk Önt és telefonon keresztül is meg tudjuk kötni a kívánt biztosítási módozatot, melynek köszönhetően szerződése szinte azonnal a kezében lehet.

Itt, ezen a számon hívhat minket: 06-70-70-30-860

Szükséges lehet például biztosítás kötés azonnal kötelező biztosításra, amikor új gépkocsit vásárolunk, hiszen már a szalonból kigurulva is szükségünk lehet rá, mivel egyetlen gépjárművet sem lehet a közúti forgalomban használni érvényes kötelező nélkül. Ugyan ilyen fontos lehet a biztosítás kötés azonnal cascóra, mert csak e két biztosítás birtokában vagyunk minden oldalról védve.

Ha valaki hosszabb utazásra készül és nincs ingatlanán biztosítás, akkor van nagy szerepe annak, hogy elvégezhető biztosítás kötés azonnal lakásbiztosítás tekintetében is. Senki nem hagyja szívesen őrizetlenül és fedezet nélkül ingatlanát, legyen szó akár lakóépületről, akár nyaralóról, melyet ősztől tavaszig esetleg nem tudunk látogatni. Egy váratlan káresemény rengeteg bajt okozhat, az ilyenkor fellépő anyagi kár milliókra is rúghat, így a biztosítás díját érdemes mindenképpen kigazdálkodni.

Ahhoz, hogy gépkocsiját, ingatlanát és abban őrzött ingóságait folyamatosan biztonságban tudhassa, feltétlenül megéri az online biztosítás kötés azonnal módszerét választani kötelező, casco és lakásbiztosítás szükségessé válása esetén is. Ebben az esetben nem csak az online kötéssel spórolhat sok pénzt, de mód van válogatni a különböző biztosítók ajánlatai között, ráadásul amennyiben velünk intézteti a biztosítás kötést azonnal, még az ügyintésért sem kell külön díjat fizetni.