biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Biztosítás mellrák ellen

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 4 votes
Thank you for rating this article.

biztositas_mellrak_ellen.jpgMagyarország lakosságának az egészségi állapota sok kívánni valót hagy maga után. Van még hová fejlődnünk, ami meglátszik abban is, hogy hazánkban a várható élettartam nőknél is, és férfiaknál is jóval alacsonyabb, mint a fejlettebb országokban.

Természetesen mind a két nemnek megvannak a maguk sajátos betegségeik, amelyek jellemzően előfordulnak, és amelyek leggyakrabban felelősek a korai elhalálozásért.

Online árajánlat kérés itt!

Korunk egyik népbetegsége a rák, amelynek számtalan fajtája alakulhat ki az emberi szervezetben. Magyarországon a statisztikák szerint éves szinten 70 000 új rákos megbetegedést regisztrálnak. A nők esetében a mellrák az, amelyik az egyik leggyakrabban kialakuló betegség. Számokban kifejezve ez azt jelenti, hogy az összes rákos megbetegedés 12 %-a emlőrák, ami a nőkre vonatkoztatva azt jelenti, hogy a közöttük előforduló daganatos megbetegedések harmadáért felelős ez a fajta elváltozás. természetesen korosztályonként más-más a kialakulás gyakorisága. Jellemzően a 45-65 év közöttieknél alakul ki a daganatok 50 %-a, a 35 évesnél fiatalabbak között a 10 %-a, és végül a  65 év felettieknél a 40 %-a.

Mint minden betegségnek, ennél is vannak rizikófaktorok. Itt meg kell említeni azokat, akik nem szültek gyermeket, illetve ebből következően nem is szoptattak, vagy túlsúlyosak, illetve hosszabb ideig szedtek hormon tartalmú készítményeket, de természetesen a genetikai hajlamot is meg kell említeni. Fontos szerepet töltenek a szűrővizsgálatok, melyek a megelőzést, illetve a tünetmentes gyógyulást segítik elő. Az tudni kell, hogy amennyiben a betegség kialakult, akkor a gyógyulás, és a regenerálódás, illetve az utókezelések nagyon komoly összeget emésztenek fel. Mellrák ellen biztosítás. Igen már van ilyen biztosítás az egyik magyar biztosító ajánlatai között. Köztudott, hogy a nők egészség tudatossága fejlettebb, mint a férfiaké. Gyakrabban, és rendszeresebben járnak el orvoshoz, illetve különféle szűrővizsgálatokra. A biztosító, amikor létrehozta a mellrák elleni biztosítását, a nők eme tudatosságára, felelősségérzetére számított, amiben nem is kellett csalódnia. A tapasztalatok is, és a visszajelzések is pozitívak. A biztosítás nagy segítséget nyújt azzal is, hogy a biztosítottnak egyösszegű kifizetést folyósít, illetve a későbbiekben sorra kerülő műtét esetén további kifizetést is garantál. A megbízható anyagi háttér nagymértékben elősegítheti a gyógyulást.