biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Családi kedvezmény a kötelező biztosításoknál

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

csaladi kedvezmeny kotelezo biztositasA kötelező biztosítás tekintetében nincs az autósnak, gépjármű üzembentartónak módja, hogy eldöntse meg kívánja-e kötni, vagy sem, épp ezért nagy jelentőséggel bír, hogy mekkora összegen tudunk egy megfelelő konstrukcióhoz hozzájutni.


Mivel ez a fajta biztosítás teremt kellő fedezetet arra az esetre, amikor másnak kárt okozunk, így nem kell magyarázni, mennyire oda kell arra figyelni, milyen csomagot állítunk össze.

Számolja ki itt a kötelező biztosítását! - 11 biztosító díjából választhat.

Ha Ön most úgy gondolja, meglévőkötelezőjét megnézi érdemes-e leváltani, vagy netán autót vásárol, mindkét esetben tőlünk minden létező segítséget meg kap. Oldalunkra belépve pár percen belül hozzájuthat bármely információhoz a kötelezőkkel kapcsolatban, így például a leglényegesebb szempont, a díj is rögtön összehasonlítható az egyes biztosítókra nézve. Mi ezt úgy oldjuk meg, hogy minden vezető biztosító kötelező biztosítási díját egy közös táblázatban tárjuk ügyfeleink elé és e módszerrel igazán semmiből sem áll összevetni egymással azokat.

Köztudottan a kötelező biztosítás alapmódozatai között egyes biztosító társaságoknál nem nagyin találni lényegesebb eltérést, viszont a kiegészítők már jócskán eltérőek, hiszen ezek általában a  biztosító cégek saját fejlesztésű szolgáltatásai, ezért különbözhetnek jócskán az árat és a tartalmat illetően is. A mostani időszakban egy kötelező biztosítás szemszögéből igen olcsó év után itt a mi oldalunkon még lehetséges, hogy további kedvezményekkel és főként persze az online kötéssel a mostaninál is jobb díjon tud majd szerződni. Az elmúlt kampányban már olyan hihetetlen mennyiségű és olcsó kiegészítők és új fajta kedvezmények jelentek meg, melyekkel már pár ezer fontért is széles körű fedezetet lehet szerezni. Ez a tendencia nyilván most folytatódik, mert a verseny csak fokozódik a piacon és aki több -féle kedvezményt is érvényesíteni tud, az valóban csak jól járhat.

Újdonság például a családi kedvezmény a kötelező biztosításoknál, amelyet azok az üzembentartók, tulajdonosok vehetnek igénybe, akiknek a családjában bármely családtag rendelkezik az adott biztosítónál bármely fajta biztosítási szerződéssel, ez pedig sokat nyomhat a latba más kedvezményekkel és egy kellően összeállított kiegészítő csomaggal együtt. Sokat számít, ki hány éves, hol van az állandó bejelentett lakcíme, férfi vagy nő az illető, mióta van jogosítványa és még az is kedvezményre jogosít, ha valaki közalkalmazottként dolgozik.

Nálunk első kézből értesülhet mindenki a legfrissebb tarifákról, tíznél is több biztosító ajánlatáról már azon a napon, amikor a társaság módosítja árait. E mellett ráadásul arról is nyújtunk információkat, hogy egy egy cég milyen kedvezményekkel csábítja az ügyfeleket, milyen kiegészítő biztosításokkal teheti egy egy helyen a legolcsóbbá szerződését úgy, hogy szinte minden lehetséges kockázatot lefed az.

Mikor tehát elszánta magát a váltásra, át kell gondolni, hogy mik is azok a kedvezményre jogosító tételek, melyekkel élni tud, van-e a családban olyan személy, akinek a választandó társaságnál van már valamilyen biztosítási módozata, mert ez esetben érvényesíthető a családi kedvezmény a kötelező biztosításoknál. Ezen felül, hogyha az új kötelező szerződése mellé köt még jegy cascót, vagy akár lakásbiztosítást, akkor már szinte ennél kedvezőbben nem is juthat egy komoly biztosítási csomaghoz. Jöhet szélvihar, árvíz, vagy rossz esetben betörés, lopás, minden téren teljes körű védelmet fog élvezni, méghozzá remek áron. Kösse meg velünk új kötelező biztosítását, garantáljuk, hogy minden a törvény szerinti határidőn belül kerül elintézésére és azt is, hogy felhívjuk figyelmét az össze jó konstrukciójú kiegészítő biztosításra, valamint minden lehetséges kedvezményre. Ezt még a kalkulátorunk is garantálja, hiszen a program rákérdez ezekre a pontokra akár arra, hogy kíván-e cascót, vagy lakás-, életbiztosítást is kötni, vagy hogy jogosult-e vajon a családi kedvezményre a kötelező biztosításnál.