biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Dohánybolt biztosítások kedvező áron!

Kérjük értékeljen minket...
4.75 of 5 - 4 votes
Thank you for rating this article.

dohanybolt biztositasA biztosítók közül sokan felvették szolgáltatásaik közé a trafiktörvény és ezzel a Nemzeti Dohányboltok megjelenése kapcsán a kifejezetten ezen üzletekre kialakított biztosítási szolgáltatást. A speciális módozatok igen széles körben tartalmazzák a lehetséges kockázatokat, és egyre több helyen találhatók dohánybolt biztosítások kedvező áron. A módozatok lefedik a legtöbb megszokott vagyon- és felelősségbiztosítás keretében választható fedezetet, így természetesen kiterjed az elemi károkra, tűz okozta káresetekre, lopás, betörés, rablás esetére.

Vagyonbiztosítás árajánlat kérés online

Megkeresését követően gyorsan, a lehető legjobb megoldást keressük meg közösen, több biztosító ajánlatából választva!

Telefon: 06-70-330-6065

Az alapszolgáltatásokhoz számos kiegészítő biztosítás rendelhető hozzá, kezdve a munkahelyi balesetbiztosítástól az üvegtörés biztosításon át a különböző felelősségbiztosításokig.

A konstrukciók mindegyikére érvényes az, hogy a társaságok azon vagyontárgyak tekintetében vállalják a kár megfizetését, melyek a dohánybolt biztosítási szerződésben megjelölésre kerülnek. A biztosítás alá vonható vagyoncsoportokba tulajdonképpen minden olyan ingatlan, árukészlet, vagyontárgy besorolható, mely ezeknél az üzleteknél előfordulhat. Ennek megfelelően fedezet alá vonható a szolgáltatás végzésére használt építmény, épület, épületrész, árukészlet, felszerelések és berendezések, egyéb vagyontárgyak, készpénz, bármilyen használatos elektromos – elektronikus berendezés, mint a pénztárgép, vagy számítógép, valamint a közvetlen költség gyanánt elszámolható eszközök is.

A szolgáltatások a dohányboltosok számára már nagyon alacsony áron elérhetők, van olyan biztosító, melynél az éves dj épp hogy eléri a harmincezer forintot. Ráadásul ezek a módozatok nem csak biztonságos, széles körű kockázatviselést tartalmaznak, de minden esetben – hasonlóan más biztosítási szolgáltatásokhoz – ezek is egyénre szabhatóan alakíthatók ki, állíthatók össze.

A dohánybolt biztosítások kedvező áron köthetők még úgy is, amennyiben hozzárendelünk egy általános felelősségbiztosítást, ez pedig védelmet garantál azokra az esetekre, amikor személyi sérüléssel járó káresemény keletkezik, sőt a szerződésen felül okozott dologi károkra is vonatkozik.

A trafikosok zöme igen nagy kockázattal járó üzletnek tartja a dohányboltok működtetését, ezért a legtöbbjük érintett abban, hogy dohánybolt biztosítást kössön, méghozzá kedvező áron. Így legalább anyagi védelemmel rendelkeznek a bolti lopások, betörések során, amivel sajnos ezen az üzleti területen is számolni kell.

Oldalunkra belépve azonnal egy helyen megtalálja mindenki az összes olyan biztosító társaság ajánlatát, melyek szolgáltatása között ott található a dohánybolt biztosítás is. Az ajánlatok rögtön egymással összevethetők, egyszerűen kiszámítható, hogy melyik biztosítónál kedvezőbbek a feltételek és az árak, akár csak az alapbiztosítást nézve, akár kiegészítőkkel felszerelve azokat. Válasszon oldalunkon keresztül, itt azonnal hozzájut minden fontos információhoz és megkönnyítjük a dolgát nem csak azzal, hogy rajtunk keresztül biztosan megtalálja a legmegfelelőbb módozatot, de egy megbízás birtokában a teljes ügyintézést is átvállaljuk minden külön díj nélkül.