biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Halasztott kötelező biztosítás kötés - Kösse most, fizessen később!

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

Igen nagy könnyebbséget jelenthet akár új, akár használt autó vásárlásakor, hogy létezik halasztott kötelező biztosítás kötés. Ilyenkor a kisebb tételű kiadások is sokat számítanak. Oldalunkon bárki köthet kötelezőt halasztással, ebben az esetben szinte azonnal hozzájut a szerződéséhez, viszont az első díj megfizetését csak 45 napon belül kell rendeznie.

Számolja ki itt a kötelező biztosítását! - 11 biztosító díjából választhat.

A halasztott kötelező biztosítás kötés pontosan azt takarja, hogy attól a naptól kezdve, amikor megköti a szerződést az ügyfél, a kötelező biztosítása már él és érvényes, a biztosító társaság már viseli a kockázatot, viszont az első biztosítási díjat csak a kötvény, valamint az első csekk átvétele után kell befizetni. Halasztott biztosításesetén ez az idő 45 nap, ennyi átfutási ideje van az üzembentartónak, hogy első kötelező csekkjét befizesse.

Alkusz cégünk segítségével, oldalunkra ellátogatva nem csak a halasztott kötelező kötéséről kaphat meg minden információt, de mivel itt egy helyen az összes vezető biztosító ajánlatával megismerkedhet, magát a biztosítás kötést is nagyon gyorsan elintézzük Ön helyett. Nem kell mást tennie, mint kiválasztani a legmegfelelőbb konstrukciót és megadnia szükséges adatokat. A kötelező biztosítás kötés tehát mindenki számára lehetséges akár halasztott díjfizetéssel is, de  ha az ügyfél az azonnali díjfizetést választja, természetesen ennek sincs akadálya, mindenki maga választhatja meg, hogy él-e a halasztott fizetési lehetőséggel, vagy sem. Bármelyik módozatot választja, mi igény szerint a kívánt fizetési móddal kötjük meg Önnek a kötelező szerződését.