biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Használt gépjármű felvásárlás

Kérjük értékeljen minket...
4.67 of 5 - 9 votes
Thank you for rating this article.

 hasznaltauto felvasarlas sos
Használt gépjármű felvásárlás!!!
Eladná gépjárművét, de nincs ideje kivárni a vevőt? Hívjon! 06-30-3357885


Használt gépjármű felvásárlás - Nálunk nincs bonyodalom!

Cégünk segítségével nagyon egyszerűen és emellett pedig kedvező feltételekkel biztosítjuk az autó felvásárlást. Az árakat úgy képezzük, hogy mind az ügyfél, mind pedig cégünk is jól járjon. Segítünk az adminisztrációs munkákban is, mivel tudjuk, mennyi papírmunkával jár a felvásárlás. Ha felveszik velünk a kapcsolatot, akkor onnantól kezdve a sikeres felvásárlásig szem előtt tartjuk az Ön érdekeit! Rengeteg törzsügyfelünk száma is mutatja azt, hogy bizalommal fordulnak felénk e téren is. Keressen hát fel Ön is minket, tegye próbára cégünket. Nem fogunk csalódást okozni, ezt garantáljuk!

Az autófelvásárlás előnye

Nagyon sok munkával és ráfordított idővel jár egy autó eladása. Sokak ma már inkább hanyagolják, hogy magánszemélyeknek próbálnák értékesíteni az adott gépjárművet. Ennek köszönhetően a kereskedések felé fordulnak. Ha magánszemélyként hirdetünk, akkor fennáll annak a rizikója, hogy könnyen átverés áldozatává válunk, például mégsem érdekli, vagy épp az árban alkudozni szeretne. Ha pedig sikeres az értékesítés, rengeteg papírmunkát kell elintéznünk, ami akár egy egész napos elfoglaltság is lehet adott esetben. Ezért, ha szeretné, hogy szabadideje ugyanúgy megmaradjon, válasszon minket!

Kényelmesen, akár otthonról

Abban az esetben, hogyha magánszemélyként magánszemélyeknek hirdetjük az autónkat, az nagyon sok idővel és energiával jár. Ki kell szűrni a komolytalan érdeklődőket is és ha megköttetik az eladás sok hivatalos intéznivaló is vár még ránk. Viszont, ha szeretné a könnyebb és kényelmesebb eladási módot választani, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot. Akár weboldalunkon is elküldheti érdeklődését, vagy telefonon is érdeklődhet nálunk. mindenféle díj felszámolása nélkül mi kimegyünk Önhöz egy olyan időpontban, amely mind a két fél számára megfelelő. A vételárat még ott a helyszínen megfizetjük Önnek, miután egy felmérést készítünk és az ezzel járó papírmunkát is intézzük, Önnek már csak hitelesítenie kell aláírásával.

A kereskedések gyakran kikötésekkel vásárolnak autót, tehát meghatároznak egy alsó korhatárt, mely alatt már nem vásárolnak fel autót. Nálunk nincs sem alsó, sem felső korhatár az autókat illetően. Az autó állapota is lehet bármilyen, akár törött is, mi azt is felvásároljuk!

Roncs- vagy épp sérült autót rendkívül nehéz eladni, főleg olyan áron, mely az eladónak is megérné. Hívjon minket és mi rácáfolunk erre is:
- Ingyenesen elszállítjuk
- Tisztességes vételárat fizetünk érte
- A forgalomból való kivonás is mi intézzük el
- Díjmentes kiszállást biztosítunk a hét minden napján.

Ha egy autót szeretnénk kivonni a forgalomból az rengeteg idővel és papírmunkával járhat. Viszont nálunk ez is könnyen megy:
- Ismerjük az eljárás menetét
- A jogszabályokkal tisztában vagyunk
- Elvégezzük a teljes ügyintézést
- Önnek csupán egyetlen nyilatkozatot kell aláírnia.

Hívjanak minket bizalommal és munkatársaink készséggel állnak rendelkezésükre! 06-30-335-7885